Outlook grupe aplikacija odlazi

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Smo zadovoljstvo da se fokusirate naš trud na razvijanje grupe funkcionalnost u aplikaciju Outlook za mobilne uređaje.

Zbog ovaj novi fokus smo ste odlučili da se aplikaciju Outlook grupe samostalne kasnije ove godine. Možete da nastavite da ga koristite do 1 maj 2018 godine, ali već možete da pronađete i saradnja sa vaših grupa unutar aplikaciju Outlook za mobilne uređaje. Pogledajte članak Korišćenje grupe u Outlook mobilne aplikacije da biste počeli.

Sve postojeće grupama i funkcionalnost će nastaviti da funkcioniše u programu Outlook na Vebu, Outlook 2016, Outlook 2016 za Mac i bilo koju drugu Office aplikaciju.

Grupa je važan deo što timskog rada lako unutar programa Outlook i Office. Ove promene spadaju u obe naše nastavak nastojanjima za sužavanje obima Microsoft 365 kao univerzalni kompleta alatki za timski rad i investicije pravimo u Microsoft Teams i Yammer.

Najčešća pitanja

Šta je vremensku osu za penzioni Outlook grupe za aplikacije za mobilne uređaje?

Na 26 mart 2018 aplikacija će biti uklonjen iz Apple prodavnice aplikacija, Google Play prodavnice i Microsoft Store. Korisnici neće moći da preuzmete aplikaciju Outlook grupe više. Na 1 maj 2018, aplikacija će prestati sa radom. Svaka osoba koja pokušava da biste ga otvorili će biti pozdravili sa porukom ih usmerava da preuzmete aplikaciju Outlook za mobilne uređaje.

Između februara i maj, korisnici aplikacije će primiti u aplikaciji obaveštenja podstičući ih da koristite Outlook za iOS i Android za učestvovanje u grupi razgovora i pristup grupu resursa.

Šta treba da uradite da biste se pripremili za ovu promenu.

Office 365 klijente koji imaju aktivni korisnici programa Outlook grupa aplikacije za mobilne uređaje u svoje organizacije će biti obavešten poštom za Office 365 centar za poruke na 8 februar 2018. Ako ne primite ovo obaveštenje, ne morate da preduzmete nijednu radnju.

Ako dobijete obaveštenju centar za poruke, Podstaknite korisnike da biste počeli da koristite aplikaciju Outlook za iOS ili Android za svoje grupa i upravljanje učestvovanje u razgovorima e-poštu grupi u pokretu. Ne moraju da uradite ništa da biste podesili grupe. Kad instalirate aplikaciju Outlook za mobilne uređaje Dodavanje svoje Office 365 e-pošte, njihove grupe će biti vidljiva na listi fascikli.

Korisnici programa Outlook grupe za mobilne uređaje će primati obaveštenja u aplikaciji direktno između februara i maj, savetnici ih treba da se prebacite. Ako imate interni dokumentaciju upućivanja na aplikaciju Outlook grupe, takođe treba da ukazuju na Outlook aplikacije za mobilne uređaje umesto toga ažurirate.

Koje Outlook grupe funkcije su dostupne u aplikaciju Outlook za mobilne uređaje?

U programu Outlook aplikacije za mobilne uređaje vam omogućava da:

Uskoro ćete moći da:

  • Prikaz datoteka uskladištena u biblioteci dokumenata grupe

  • Omiljeni važne grupe, pored svoje omiljene osobe i fascikle

Pogledajte Vodič za Office za potpune detalje na predstojeće grupe povezane funkcije i podešavanja vremena.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×