Outlook.com više ne podržava potvrde Verodostojnosti ČISTOG potvrda identiteta

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Od avgust 2017, formate, podrška za SMTP klijenti e-pošte koji koristite samo čisti AUTH da potvrde identitet sa Outlook.com serverima.

Kako to utiče na te?

Outlook.com omogućava korisnicima da potvrde identitet pomoću potvrde identiteta za prijavljivanje koje podržavaju većina klijenti e-pošte. Klijenti modernog e-pošte će koristiti AUTH prijavljivanje rekao da to uradite Outlook.com serverima, bez potrebe da promenite postavke na klijentu e-pošte.

Dok je verovatno, neke aplikacije ili stariji hardver (kao što su štampači ili drugim uređajima) koje koristite Outlook.com nalozi e-pošte za slanje e-pošte da dođe do problema zbog ovu promenu, u zavisnosti od dizajna ili postavke aplikacije ili uređaj. Moraćete da se obratite se geografija takve aplikacije ili uređaji ako imate problema sa slanjem e-pošte sa Outlook.com naloga iz tih uređaja.

Potrebna vam je pomoć?

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×