Outlook.com deljenje uz OneDrive

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Prijemno poštansko sanduče Outlook.com dolazi sa 5 GB besplatnog prostora za skladištenje na mreži na OneDrive za datoteke i fotografije. Kada datoteka u vaše OneDrive, možete doći do njih na Veb lokaciji OneDrive ili pomoću OneDrive aplikacije, dostupna u prodavnici aplikacija koji su povezani sa mobilnim uređajem.

Otvaranje OneDrive sa Outlook.com naloga

Microsoft nalog koji koristite za prijavljivanje u Outlook.com automatski vas prijavljuje i u OneDrive. Da biste pristupili usluzi OneDrive:

  • Kliknite na pokretanje aplikacija Dugme „Pokretanje aplikacija“. na vrhu vaše prijemno poštansko sanduče i izaberite stavku OneDrive.

    Snimak ekrana OneDrive pločica u pokretanju aplikacija.

Na lokaciji OneDrive možete da pravite fascikle i prevlačite datoteke i fotografije u njih. Možete i da delite datoteke i fascikle tako što ćete pozvati određene osobe ili preuzeti vezu. Vezu možete da nalepite bilo gde, na primer u e-poruku ili da je objavite direktno na lokaciji Facebook, Twitter ili LinkedIn.

Uređivanje Office datoteke u OneDrive

Office dokumente možete da pravite,uređujete i delite sa drugim osobama direktno iz usluge OneDrive, čak i ako nemate instaliran Office. Saznajte više.

Da biste se vratili na Outlook.com nalog, jednostavno kliknite na dugme pokretanje aplikacija Dugme „Pokretanje aplikacija“. > Pošta.

Snimak ekrana pošte pločica u pokretanju aplikacija.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Saznajte više o usluzi OneDrive

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×