Outlook Customer Manager – najčešća pitanja

Outlook Customer Manager funkcioniše u programu Outlook da biste pratili istoriju komunikacije sa klijentima, pomaže vam da ostanete u toku sa zadacima i pomaže u održavanju odnosa sa klijentima. Outlook Customer Manager i prateća aplikacija za mobilne uređaje uključeni su besplatno u Office 365 Business Premium planove.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Pogledajte odgovore na najčešća pitanja o programu Outlook Customer Manager. Da biste pretražili dodatne teme pomoći, koristite polje Pretraga pomoći za Office u gornjem desnom uglu ekrana.

Prvi koraci uz Outlook Customer Manager

Ako vaš plan za Office 365 podržava Outlook Customer Manager, možete da ga pronađete tako što ćete odabrati stavku „Programski dodaci“ u oknu za navigaciju ili tako što ćete kliknuti na dugme „Outlook Customer Manager“ na traci.

Ekran dobrodošlice u programu Outlook Customer Manager

Više informacija potražite u člancima Prvi koraci uz Outlook Customer Manager i Uvoz podataka u Outlook Customer Manager

Rad sa programom Outlook Customer Manager

Kada prvi put pristupite programu Outlook Customer Manager, spremni ste da počnete da kreirate kontakte, preduzeća i ponude. Možete da evidentirate aktivnosti kao što su sastanci i telefonski pozivi i dodate dokumenata u Outlook Customer Manager stavke.

Outlook Customer Manager povezuje sve vaše aktivnosti sa odgovarajućim kontaktom, preduzećem ili ponudom kako biste mogli brzo da ih pronađete, a ekran „Danas“ nudi fokusirani prikaz predstojećih aktivnosti, najboljih ponuda i zadataka. On vam pomaže i da unapred popunite informacije o preduzeću koristeći Bing.

Prikažite stavke u fokusu

Prilagođavanje programa Outlook Customer Manager i deljenje pomoću njega

Kada vašem preduzeću bude potrebna promena, možete da dodate polje ili promenite valutu. Takođe možete da delite informacije sa kolegama.

Za poslovanje verovatno koristite još sistema pored CRM-a. Outlook Customer Manager je integrisan sa uslugom Microsoft Flow, pa možete da kreirate tokove posla između aplikacijaintegrisan sa uslugom Microsoft Flow, pa možete da kreirate tokove posla između aplikacija i vidite sve svoje podatke u programu Outlook.

Povratne informacije o programu Outlook Customer Manager

Ako imate povratne informacije o programu Outlook Customer Manager, pogledajte forum za povratne informacije o programu Outlook Customer Manager.

Potrebna vam je pomoć?

Ako vam je potrebna podrška za Outlook Customer Manager, obratite se Office 365 administratoru za tehničku podršku ili potražite odgovore na najčešća pitanja na forumima naše zajednice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×