Outlook, Access i Publisher nedostaju nakon dugme Uspostavi početne vrednosti

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako dugme uspostavljanje početnih vrednosti računara da biste ga ponovo postavili na početnu konfiguraciju proizvođača, sledeća dva uslova može doći u sistemu Office kada se Uspostavi početne vrednosti:

  • Office će vas upitati da aktivirate tako što prikazuje Počnimo prozor sa opcijama da probate, kupiteili aktivirate Office.

  • Neke Office aplikacije, kao što su Outlook, Publisher ili Access, možda nedostaju

Da biste ponovo aktivirali Office i ponovo instalirajte bilo koje nedostaju Office aplikacije, ponovo instalirajte Office kao što je opisano u Preuzmite i instalirajte ili ponovo instalirajte Office 365, Office 2016 ili Office 2013 na Računaru. Kada se dovrši instalaciju sistema Office, Office će biti aktivirana i bilo koji nedostaju aplikacija će vratiti u prethodno stanje.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×