Outlook 2003 referentni vodič za komande za Outlook 2007

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Image of Outlook's new look as seen from new message with tab name and command highlighted Pitate se gde se nalaze vaše omiljene komande iz programa Outlook 2003 u programu Outlook 2007? Ako ste na pravom mestu.

Kliknite na vezu ispod da biste dobili referentni vodič mogu vam pomoći da brzo Saznajte gde se šta nalazi.

Referenca: lokacije komandi programa Outlook 2003 u programu Outlook 2007

Napomena : E-pošte komande prikazivati u programu Outlook 2003 su one koje vidite kada koristite Microsoft Word kao uređivač e-pošte.

Želimo da javite

Kada završite istraživanjem referentnog vodiča za interfejs novog programa Outlook 2007, vratite se i recite nam šta mislite. Kliknite na jednu od se nalazi ispod "Je ove informacije korisno?" i pošaljite nam svoje mišljenje.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×