Otvorite okidač (ADP)

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Napomena: Informacije u ovoj temi se primenjuje samo na Microsoft Access projekta (.adp).

Možete da otvorite okidač da pregledaju ili uređuju tekst postojeće okidača koji su uskladišteni u bazi podataka. Okidača su u scenariju u okviru jezika Transact-SQL za Microsoft SQL Server baze podataka.

  1. U prozoru baze podataka, kliknite na dugme tabela Slika dugmeta u okviru objekata.

  2. Kliknite desnim tasterom miša na ime tabele u čije okidača koju želite da otvorite i odaberite okidača iz priručnog menija.

  3. U okidača za tabelu: <ime tabele> u dijalogu izaberite okidača koju želite da otvorite sa liste Ime okidača , a zatim kliknite na dugme Uredi.

Okidač je otvorena u uređivaču izvora SQL kôd koji možete da koristite za uređivanje SQL instrukcija. Za više informacija o okidača i KREIRANJE OKIDAČA SQL instrukcije, pogledajte dokumentaciju za Microsoft SQL Server.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×