Otvaranje programskog dodatka Organization Chart za programe sistema Microsoft Office

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Na Programski dodatak Organization Chart za programe Microsoft Office, ranije se zvalo Microsoft Organization Chart 2.0, je programski dodatak za Microsoft Office 2010 programe koje možete da instalirate i zatim dodate u Office dokumentima. Organization Chart se automatski instalira kada instalirate Office 2010i morate da ga instalirate ručno pre nego što možete da ga koristite. Organization Chart je bila dostupna od izdanje programa Microsoft PowerPoint 95. Su bez značajne promene na program od njene prvog izdanja, a ne postoje planovi da biste dodali sve značajne funkcionalnost da u budućnosti. Možete da kreirate organizacioni grafikon bez instaliranja Organization Chart programski dodatak pomoću programa Visio ili tako što ćete kreirati SmartArt grafiku. Više informacija potražite u članku Kreiranje Visio organizacioni grafikon ili Kreiranje organizacionog grafikona.

Da biste instalirali Organization Chart, pogledajte članak gde mogu da pronađem Microsoft Office organizacioni dijagram?

  • Kada instalirate Organization Chart, uradite sledeće da biste ga otvorili.

    Na kartici Umetanje, u grupi Tekst kliknite na dugme Objekat, a zatim kliknite na dugme Programski dodatak Organization Chart za programe Microsoft Office.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×