Otvaranje priloga

Poruke koje imaju priloge identifikuju se na osnovu ikone spajalice na listi poruka. U zavisnosti od formata poruke koju primite, prilozi mogu biti prikazani na dva mesta u poruci.

Dvaput kliknite na prilog da biste ga otvorili

Da li su prilozi bezbedni?

Outlook podrazumevano blokira potencijalno nebezbedne priloge (uključujući .bat, .exe, .vbs i .js datoteke) koji mogu da sadrže viruse. Ako Outlook blokira datoteke priloga u poruci, u Info traka na vrhu poruke će se pojaviti lista blokiranih tipova datoteka.

Napomena o bezbednosti : Čak i uz zaštitu od Outlook priloga budite oprezni kada otvarate bilo kakve priloge, a posebno ako je od nekoga koga ne poznate ili u njega nemate poverenja. Ako ste u nedoumici, proverite autentičnost priloga kod pošiljaoca. Takođe redovno ažurirajte antivirusni softver na računaru.

Pregled priloga

Za mnoge priloge ne morate da otvarate datoteku priloga da biste videli njegov sadržaj. Priloge možete da pregledate u oknu za čitanje ili u otvorenim porukama. Kliknite na prilog koji želite da pregledate i on će se prikazati umesto tela poruke. Da biste se vratili u poruku, izaberite stavke Prilozi > Poruka > Prikaži poruku.

Neke priloge nije moguće ovako pregledati. Kliknite dvaput na njega da biste otvorili datoteku.

Takođe, iako je pregled dostupan za većinu poruka, nije dostupan za poruke koje koriste RTF format poruke. Te poruke se retko koriste i možete ih brzo prepoznati kada vidite ikone priloga unutar tela poruke. Dvaput kliknite na prilog da biste otvorili datoteku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Kako da je poboljšamo?

Kako da je poboljšamo?

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!