Otvaranje postojeće beležnice programa OneNote za Windows 8 sa računara ili deljenog mrežnog resursa

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

OneNote za Windows 8 je optimizovan za rad u pokretu. Zato beležnice koje kreirate ili otvorite u ovoj verziji treba da budu uskladištene u oblaku. Otvaranje beležnica lokalno sa računara ili uređaja ne postoji kao opcija.

Ako želite da koristite Windows 8 verziju programa OneNote za rad sa beležnicama uskladištenim na računaru, možete prvo da premestite beležnice u OneDrive ili na SharePoint. Kada beležnice budu u oblaku, prebacite se na OneNote za Windows 8 i otvorite tek otpremljenu beležnicu sa njene nove lokacije.

Napomena : Dodatne informacije potražite u članku Podešavanje programa OneNote da skladišti vaše beležnice u usluzi OneDrive.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×