Otvaranje liste zadataka u programu Project ili Excel

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada dodate zadatke na lokaciju, možda ćete želeti da podatke liste zadataka premestite izvan SharePoint lokacije u Project ili Excel.

Otvaranje liste zadataka u programu Project

Iako jednostavan projekat možete da planirate korišćenjem liste zadataka, neki projekti zahtevaju složenije planiranje. Listu zadataka možete da otvorite u programu Microsoft Project Professional 2013, Microsoft Project Online Professional ili Microsoft Project Online Premium, ako imate bilo koji od tih proizvoda.

Da biste listu zadataka otvorili u programu Project, kliknite na Zadaci na traci za brzo pokretanje da biste videli stranicu Zadaci. Na kartici Lista, u grupi Povezivanje i izvoz, kliknite na dugme Otvori pomoću programa Project.

Napomena : Kada otvorite listu zadataka u projektu, možete da radite na projektu na obe lokacije i održavanje podataka. Međutim, ako kasnije odlučite da investira u Microsoft Project Server 2013, možda ćete biti dodatni koraci potrebni da biste dobili podatke liste zadataka radi ispravno. Više informacija potražite u članku Uvoz dodatnih podataka SharePoint liste zadataka u programu Project Server 2013. Ako investira u Project Server 2013 ili ako počnete da koristite Project Web App za Project Online, možda vam biti korisno da pročitate Pregled: prikaz SharePoint liste zadataka u programu Project Web App.

Vrh stranice

Izvoz podataka liste zadataka u program Excel

Možda ćete nekad radije hteti da sa listom zadataka radite u programu Excel. Podatke liste zadataka možete lako da izvezete u Excel na stranici Zadaci. Na kartici Lista, u grupi Povezivanje i izvoz kliknite na dugme Izvezi u Excel. Na taj način ćete listu zadataka otvoriti u programu Excel tako da podaci budu povezani. Ako je zadatak na listi zadataka ažuriran, podaci u Excel radnom listu biće ažurirani kada sledeći put bude otvoren ili osvežen. To može pomoći da napravite neke jednostavne izveštaje ili da istovremeno pratite više projekata.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×