Otvaranje ili odjavljivanje Office datoteka iz SharePoint biblioteke

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da otvorite ili odjavljivanje datoteke iz na SharePoint biblioteka iz programa Microsoft Office . Kada otvorite datoteku iz biblioteke, prečica do SharePoint lokacije koja sadrži biblioteku se kreira u fascikli " SharePoint lokacije " u listu omiljenih lokacija u programu Windows Explorer. Word, Exceli PowerPoint takođe neka vezu SharePoint mesto u okviru Nedavno posećena mesta da vidite kada kliknete na karticu datoteka .

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti.

Otvaranje Office datoteke

Odjavljivanje Office datoteke koju ste već otvorili

Saznajte više

Otvorite datoteku u Office

Napomena : Ova procedura pretpostavlja koju ste već otvorili najmanje jednu Office datoteke sa SharePoint lokacije ili da prečicu dodat na listu omiljenih lokacija u programu Windows Explorer pronađite fasciklu SharePoint lokacije pomoću SharePoint. Više informacija o otvaranju datoteke direktno iz SharePoint biblioteke i pomoću komande " Poveži se sa Office " na traci biblioteke SharePoint biblioteka potražite u članku SharePoint sistem pomoći.

Da biste otvorili datoteku u Office od prethodno pristupa SharePoint lokacije
 1. Izaberite karticu Datoteka.

 2. Izaberite stavku Otvori.

 3. U okviru Omiljene lokacije izaberite stavku SharePoint lokacije.

 4. Izaberite SharePoint lokaciju na kojoj se nalazi datoteka, a zatim kliknite na dugme Otvori.

  Ako ne vidite svoj server u Sistemu SharePoint lokacije, otkucajte URL SharePoint lokacije u polje Ime datoteke .

 5. Kliknite na ime biblioteke koja sadrži datoteku, na primer Deljeni dokumenti, i kliknite na dugme Otvori.

 6. Kliknite na ime datoteke koju želite da otvorite i kliknite na dugme Otvori.

  Ako ne želite da menjate datoteku, možete da je otvorite samo za čitanje. Kliknite na strelicu pored dugmeta Otvori i izaberite stavku Otvori samo za čitanje.

Vrh stranice

Odjavljivanje datoteke Office koju ste već otvorili

Ako više osoba radi na iste datoteke, možda ćete želeti da odjavite datoteke nakon što ste ih otvorili i pre nego što radite na njima. Prilikom odjavljivanja datoteke, ste jedina osoba koja ga promeniti dok je odjavljena vama. Ovo smanjuje mogućnost zabunu i neusaglašene uređivanja.

Nakon što unesete izmene u datoteku, proverite da li u datoteci pre nego što druge osobe mogu da vide promene kada prikažete ili uredite datoteku.

Da biste odjavili datoteku dok je otvoren u programu Office , koristite sledeće korake. Takođe možete da odjavite datoteku iz biblioteke na lokaciji SharePoint . Više informacija o odjavljivanje datoteka potražite u članku SharePoint sistem pomoći.

Da biste odjavili datoteku izSharePoint koje ste već otvorili
 1. Izaberite karticu Datoteka.

 2. Izaberite karticu Informacije.

 3. Kliknite na dugme Upravljaj verzijama.

 4. Kliknite na dugme Odjavi.

  Ako biblioteka zahteva odjavljivanje, na traci sa porukama pojavljuje se komanda Odjavi kad otvorite datoteku iz programa Office .

Vrh stranice

Saznajte više

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×