Otvaranje beležnice programu OneNote za Windows 10

Otvaranje beležnice programu OneNote za Windows 10

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada prvi put pokrenete pomoću programa OneNote za Windows 10, otvara se podrazumevane beležnicu za nalog koji ste prijavljeni sa. Možete početi da koristite ovu beležnicu, možete kreirati nove beležniceili možete da otvorite dodatne beležnice sa bilo kog od vaših Microsoft naloga (na primer, Hotmail, Live.com ili Outlook.com) – ili iz poslovnog ili školskog naloga.

Da biste otvorili postojeće beležnice, uradite sledeće:

  1. Na bilo kojoj stranici, kliknite na dugme Prikaži Beležnica dugme Dugme „Prikaži beležnice“ .

  2. Na listi Beležnica, kliknite ili dodirnite ime bilo koje trenutno otvorene beležnicu koju želite da se prebacite. Ako beležnicu koju želite nije već prikazan na ovoj listi, kliknite ili dodirnite stavku Još Beležnica.

  3. U prozoru za Otvaranje još Beležnica , uradite nešto od sledećeg:

    • Da biste otvorili sve dodatne beležnice sa naloga trenutno ste prijavljeni u sa, izaberite svoje ime na listi i zatim kliknite ili dodirnite Otvorite beležnicu.

    • Da biste otvorili beležnicu sa drugog naloga, kliknite ili dodirnite Dodavanje naloga, prijavite se pomoću tog naloga kada budete upitani, i kliknite na ili dodirnite ime beležnice koju želite da otvorite.

Napomena : OneNote za Windows 10 podržava samo zasnovano na oblaku Beležnica. Ako biste radije da uskladištite beleške na čvrsti disk na računaru, moraćete da koristite OneNote 2016 za Windows. OneNote za Windows 10 aplikacija nećete moći da čita u OneNote 2016 beležnice na disku dok ne premestite ove Beležnica besplatnu OneDrive nalog i otvorite ih sa te lokacije.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×