Otvaranje beležnice

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada prvi put instalirate OneNote 2013, bićete upitani da biste kreirali beležnicu. Kada otvorite OneNote, beležnice će automatski otvoriti. Možete da koristite jedne beležnice, ili možete da kreirate više Beležnica. Ako imate više Beležnica, možete da se prebacujete između njih.

  1. Izaberite stavke Datoteka > Otvori.

    Open a notebook from the File menu

  2. U dostupnim opcijama uradite nešto od sledećeg:

    • Ako željena beležnica nije uskladištena na istoj lokaciji kao beležnica koja vam je trenutno otvorena, kliknite na jednu od dostupnih lokacija u okviru Otvorite sa drugih lokacija.

    • Ako se prethodno otvori beležnicu koju želite, kliknite na njeno ime u listi Nedavne beležnice .

Veći broj beležnica predstavlja koristan način da držite skupove beležaka razdvojenim. Na primer, ako radite tokom dana, a noću idete na časove, možete da imate dve beležnice pod imenom „Posao“ i „Škola“. Ako delite beleške i sa porodicom, možete da imate i dodatnu beležnicu „Kuća“ ili „Porodica“.

Ako lokacija nije vam bitno da li, da bi odvojene skupova beleške na druge načine. Na primer, ako koristite OneNote za arhiviranje koje se ponavljaju rad informacije kao što su izveštaji o statusu tima, plan projekta ili klijenta ugovora, mogli da kreirate jednu beležnicu za svaku kalendarsku godinu. Na taj način jedan Beležnica nikada ne će postati nezgrapno.

Nakon što otvorite beležnicu, ime se postavlja na listi Beležnica koju možete prikazati tako što ćete kliknuti na strelicu sa leve strane kartice odeljka na vrhu. Kliknite na imena beležnicu na listi "beležnice" da biste se prebacivali između Beležnica.

Napomena : OneNote automatski čuva vaš rad u svim beležnicama. Možete se prebacivati između više beležnica bez brige oko čuvanja promena. Sledeći put kada ponovo otvorite beležnicu, poslednje promene će biti tu bez obzira na mesto skladištenja beležnica.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×