Otvaranje Exchange zadataka drugih osoba

Važno : Ovaj članak je mašinski preveli potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ova funkcija zahteva da koristite Microsoft Exchange Server 2000, Exchange Server 2003 ili Exchange Server 2007 naloga. Većina kućnih i ličnih naloga ne koristi Microsoft Exchange. Za više informacija o Microsoft Exchange naloge i kako da biste utvrdili koju verziju Exchange nalog povezuje, pogledajte veze u odeljku takođe pogledajte.

Iz Okno za navigaciju u mogućnosti ste da brzo pregledate deljene podrazumevane Microsoft Exchange zadatke neke druge osobe.

 1. U modulu Zadaci kliknite na dugme Otvaranje deljenih zadataka.

  Dijalog „Otvaranje deljenih zadataka“

 2. U polje Ime upišite ime ili kliknite na dugme Ime da biste ga izabrali iz adresara.

 3. Kliknite na dugme U redu.

  Prilikom prvog pristupanja deljenoj fascikli Zadaci, fascikla Zadaci biće dodata u okno za navigaciju. Kada sledeći put budete želeli da pregledate deljenu fasciklu Zadaci, moći ćete da je izaberete u oknu za navigaciju.

  Ako želite da otvorite fasciklu Zadaci neke osobe koja vam nije dodelila dozvolu za njeno pregledanje, Outlook će vas upitati da li od te osobe želite da zatražite potrebnu dozvolu. Ukoliko kliknete na dugme Da, automatski će se otvoriti e-poruka sa pozivom za deljenje. U poruci se od te osobe zahteva da svoju fasciklu Zadaci deli sa vama, a postoji i mogućnost da vi sa tom osobom podelite svoju podrazumevanu fasciklu Zadaci.

  Zahtev za deljenje fascikle „Zadaci“

Napomena : 

 • U mogućnosti ste da otvorite samo podrazumevanu fasciklu Zadaci. Čak i ako je neka osoba kreirala dodatnu fasciklu za zadatke, možete da otvorite samo podrazumevanu fasciklu Zadaci.

 • Da biste iz okna Ostali zadaci uklonili fasciklu sa zadacima, desnim tasterom miša kliknite na ime fascikle, a zatim izaberite stavku Ukloni iz ostalih zadataka.

 • Vlasnik stavki zadataka određuje ko može da ih pregleda i promeni.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft pruža ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×