Otvaranje Exchange zadataka drugih osoba

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada drugi korisnik programa Microsoft Outlook dodeljuje dozvolu za njegovo ili njeno fascikle " Zadaci ", možete da je otvorite u programu Outlook. Ako nemate dozvolu, poruku e-pošte zahteva dozvolu se šalje drugoj osobi.

Napomena :  Potreban je Microsoft Exchange Server nalog.

 1. U Zadaci, na kartici " fascikli ", u grupi Deljenje kliknite na dugme Otvori deljene zadatke.

  Otvaranje deljenih zadataka komandu na glavnoj traci

 2. U polje Ime upišite ime ili kliknite na dugme Ime da biste ga izabrali iz adresara.

 3. Kliknite na dugme U redu.

  Kada prvi put pristupite deljenoj fascikli Zadaci , fasciklu " Zadaci " se dodaje u okno za navigaciju. Sledeći put kada želite da prikažete na deljenu fasciklu zadatke , da kliknete na njega u oknu za navigaciju, u okviru Deljenih zadataka.

  Ako vam osoba čiju fasciklu Zadaci želite da otvorite nije dodelila dozvolu da je prikažete, Outlook će vas upitati da li od te osobe želite da zatražite potrebnu dozvolu. Ukoliko kliknete na dugme Da automatski će se otvoriti e-poruka sa zahtevom za deljenje. U poruci se od te osobe zahteva da svoju fasciklu Zadaci deli sa vama, a postoji mogućnost da i vi svoju podrazumevanu fasciklu Zadaci delite sa njom.

Napomena : 

 • U mogućnosti ste da otvorite samo podrazumevanu fasciklu Zadaci. Čak i ako je neka osoba kreirala dodatnu fasciklu za zadatke, možete da otvorite samo podrazumevanu fasciklu Zadaci.

 • Da biste uklonili deljenih zadataka fascikle, kliknite na fasciklu, a zatim na kartici " fascikli ", u grupi Radnje izaberite stavku Izbriši fasciklu.

 • Vlasnik stavki zadataka određuje ko može da ih pregleda i promeni.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×