Otvaranje Exchange kontakata druge osobe

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada drugi korisnik programa Microsoft Outlook dodeljuje dozvolu njegovo ili njeno fasciklu " Kontakti ", možete da je otvorite u programu Outlook. Ako nemate dozvolu, poruku e-pošte zahteva dozvolu se šalje drugoj osobi.

Napomena: Potreban je Microsoft Exchange Server nalog .

 1. U kontakte, na kartici početak, u grupi deljenje kliknite na Otvori deljene kontakte.

 2. U polje Ime upišite ime ili kliknite na dugme Ime da biste ga izabrali iz adresara.

 3. Kliknite na dugme U redu.

  Kada prvi put pristupite deljenu fasciklu sa kontaktima , tu fasciklu Kontakti se dodaje u okno za navigaciju u okviru Ostali kontakti. Sledeći put kada želite da prikažete na deljenu fasciklu sa kontaktima , da odete direktno kontakte u oknu za navigaciju.

  Ako vam osoba čiju fasciklu Kontakti želite da otvorite nije dala dozvolu za to, otvara se e-poruka sa zahtevom za deljenje. Ova poruka vam omogućava da tražite pristup za prikaz fascikle Kontakti neke druge osobe. Takođe možete dozvoliti da se vaša fascikla Kontakti deli sa primaocem zahteva za deljenje.

  Zahtevanje pristupa nečijim Exchange kontaktima

  Napomene: 

  • Možete da otvorite samo podrazumevanu fasciklu Kontakti . Nije moguće deliti sve dodatne fascikle sa kontaktima koje vi ili neko drugi kreirao.

  • Da biste iz okna Ostali kontakti uklonili fasciklu za kontakte, desnim tasterom miša kliknite na ime fascikle, a zatim izaberite stavku Ukloni iz ostalih kontakata.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×