Otvaranje Exchange kontakata druge osobe

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako su vam drugi korisnici programa Microsoft Outlook dali dozvolu za svoju fasciklu Kontakti na sistemu Exchange, moći ćete da joj pristupite. Ako vam je potrebna dozvola, e-poruka sa zahtevom za dozvolu šalje se drugoj osobi.

Napomena :  Potreban je Microsoft Exchange Server nalog.

  1. U okviru Osobe izaberite karticu Početak.

  2. U grupi Deljenje kliknite na Otvori deljene kontakte.

  3. U polju Ime otkucajte ime ili kliknite na dugme Ime da biste ga izabrali iz adresara.

    Možete da delite samo podrazumevanu fasciklu Kontakti. Dodatne fascikle za kontakte koje ste kreirali vi ili neko drugi nije moguće deliti.

  4. Kliknite na dugme U redu.

Ako vam osoba čiju fasciklu Kontakti želite da otvorite nije dala dozvolu za to, otvara se e-poruka sa zahtevom za deljenje. Ova poruka vam omogućava da tražite pristup za prikaz fascikle Kontakti neke druge osobe. Takođe možete dozvoliti da se vaša fascikla Kontakti deli sa primaocem zahteva za deljenje.

Kada po prvi put pristupite deljenoj fascikli Kontakti, ta fascikla Kontakti se dodaje u okno fascikle u okviru Deljeni kontakti. Kada sledeći put budete želeli da prikažete deljenu fasciklu Kontakti, možete otići direktno u fasciklu sa kontaktima u oknu Okno fascikle.

Uklanjanje fascikle sa kontaktima

Kada više ne želite da vidite fasciklu sa kontaktima neke osobe, na listi Deljeni kontakti kliknite na ime fascikle desnim tasterom miša i izaberite stavku Izbriši fasciklu.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×