Otvaranje Excel 2013 radnih svezaka u verzijama programa Excel 97-2003

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako vam neko pošalje Excel 2013 radnu svesku, a vi imate neku stariju verziju programa Excel, koristite paket kompatibilnosti da biste otvorili Excel 2013 radne sveske (*.xlsx ili *.xlsm) direktno u svojoj verziji programa Excel bez potrebe za nadogradnjom.

  1. Preuzmite i instalirajte Microsoft Office Compatibility Pack za Word, Excel i PowerPoint formate datoteka.

  2. Otvorite Excel 2013 radnu svesku u starijoj verziji programa Excel.

Paket kompatibilnosti vam omogućava da uredite radnu svesku i možete je sačuvati u starijem formatu datoteke (*.xls ili *.xlm).

Napomena : Funkcije i oblikovanja specifična za program Excel 2013 možda neće biti prikazani u starijim verzijama programa Excel, ali su i dalje dostupni kada radnu svesku sačuvate u starijoj verziji i ponovo otvorite u programu Excel 2013.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksu i gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×