Otpremanje datoteke na stranicu

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U Microsoft SharePoint Server 2010 , možete da dodate datoteke na stranicu. Datoteka priložena biblioteke lokacija ili lokaciju po vašem izboru. Korisnici mogu da otvorite datoteku direktno iz vezu koja se prikazuje na stranici gde ste dodali datoteku.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Otpremanje datoteke na stranicu

Brisanje datoteke sa stranice

Otpremanje datoteke na stranicu

 1. Na stranici gde želite da otpremite datoteku, na traci, kliknite na karticu stranice , a zatim kliknite na komandu Uredi .

  Komanda „Uredi“ na kartici „Uređivanje“

  Napomena : Ako je komanda Uredi onemogućena, možda nemate dozvole za uređivanje stranice. Obratite se administratoru.

 2. Kliknite na stranici gde želite da otpremite datoteku, kliknite na karticu Umetanje i zatim kliknite na dugme Otpremi datoteku.

editoolss

 1. U dijalogu Otpremanje dokumenta otkucajte ime datoteke koju želite da otpremite ili kliknite na dugme Pregledaj da biste potražili datoteku.
  uploaddoc

 2. Kliknite na strelicu nadole u Otpremi da biste: okvir za tekst, izaberite lokaciju na kojoj želite da uskladištite datoteku, a zatim kliknite na dugme u redu.

 3. U dijalogu Organizatora sadržaja unesite neophodna svojstva datoteke i zatim kliknite na dugme Prosledi. Veza ka datoteci će se prikazati na stranici. Međutim, morate da izađete iz režima uređivanja pre nego što možete da otvorite datoteku.
  dofflibrary

 1. Da biste izašli iz režima uređivanja, kliknite na karticu stranice , a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Vrh stranice

Brisanje datoteke sa stranice

 1. Na stranici gde želite da izbrišete datoteke, na traci, kliknite na karticu stranice , a zatim kliknite na komandu Uredi .

 2. Kliknite na datoteku koju želite da izbrišete, a zatim na traci, u okviru Alatke za vezu, izaberite Format.
  eddtoolsform

 1. Na kartici Oblikovanje kliknite na dugme Ukloni vezu, a zatim izaberite ime datoteke i pritisnite taster DELETE.
  linktools

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×