Otpremanje Access aplikacije na lokaciju

Važno    Microsoft više ne preporučuje kreiranje i korišćenje Access Veb aplikacija u sistemu SharePoint. Kao alternativu, razmislite o korišćenju Microsoft PowerApps da izgradi poslovna rešenja bez kodova za veb i mobilne uređaje.

Kad napravite i prilagodite Access veb aplikaciju, možete da je sačuvate kao paket i ponovo je upotrebite na drugim SharePoint ili Office 365 lokacijama. Najjednostavniji način da to uradite kao vlasnik lokacije jeste da otpremite datoteku paketa veb aplikacije direktno na lokaciju.

Napomena: Ovaj članak se ne odnosi na Access baze podataka za računare.

Važno: Pakete Access aplikacije možete da instalirate i ponovo da koristite samo u istom okruženju primene. Nije podržano instaliranje paketa Access aplikacije iz lokalnih SharePoint instalacija u usluzi Office 365 ili SharePoint Online. Na primer, ako ste kreirali paket Access aplikacije na SharePoint lokaciji koju vaša organizacija hostuje zasebno od usluge Office 365 ili SharePoint Online, ne možete da instalirate paket aplikacije u usluzi Office 365 ili SharePoint Online. Isto ograničenje je prisutno prilikom pokušaja instaliranja paketa Access aplikacije koji su kreirani iz usluge Office 365 ili SharePoint Online u lokalnim SharePoint instalacijama.

 1. Na lokaciji na koju želite da otpremite prilagođenu Access veb aplikaciju izaberite stavke Postavke > Dodaj aplikaciju.

 2. Na stranici „Sadržaj lokacije“, u polju za pretragu otkucajte Access i kliknite na dugme Pretraži.

  Searching for an Access app from the Add an app page in SharePoint

  U rezultatima pretrage pojaviće se pločica Access aplikacija.

 3. Kliknite na pločicu Access aplikacija.

 4. U dijalogu Dodavanje Access aplikacije kliknite na vezu Ili otpremi Access .app paket.

  Uploading an Access app package to the Add an app page on a SharePoint site

  Dijalog se menja i pojavljuje se okvir Potraži.

 5. Pronađite .app datoteku koju ste ranije sačuvali, a zatim izaberite stavku Napravi. (Ako to već niste uradili, sačuvajte Access veb aplikaciju kao paket, a zatim se vratite.)

 6. Sačekajte nekoliko minuta da se veb aplikacija doda na lokaciju, a zatim kliknite na pločicu da biste otvorili aplikaciju.

Savet:  Ako želite da Access veb aplikacija bude dostupna na lokacijama u celoj organizaciji, morate da je otpremite u katalog aplikacija ili SharePoint prodavnicu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×