Otključavanje odeljaka zaštićenih lozinkom u programu OneNote Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada pokušate da biste pristupili beleškama u odeljku u programu OneNote Online koji je zaštićen lozinkom, možda će se poruka o grešci koje vas obaveštava da nije moguće otvoriti u odeljku. To znači da onaj ko poseduje radite u deljenoj beležnici (ili drugi autor) zaključao u odeljku.

Ako vam je potrebna da biste prikazali ili radili u zaštićenom beleške, možda ćete morati da se obratite toj osobi da biste dobili lozinku za taj odeljak.

Da biste otvorili odeljka zaštićena lozinkom, uradite sledeće:

  1. U programu OneNote Online, kliknite na ime zaštićenog odeljka koji pokušavate da otvorite.

  2. Kada vam OneNote kaže da je odeljak zaštićene lozinkom, pritisnite taster Enter na tastaturi (ili kliknite na poruku uz pomoć miša).

  3. Kada budete upitani, unesite lozinku da biste otključali odeljak.

Otključane zaštićenih odeljaka će ostati otključane dok radite na njima. Međutim, ako ste skloni se nakratko ili zatvorite OneNote Online, u odeljku će automatski zaključan ponovo i moraćete da ponovo unesite lozinku kada sledeći put pokušate da biste pristupili beleškama u njemu nalaze.

Ako želite da promenite trenutnu lozinku za zaštićeni odeljak ili ako želite da zaštitite odeljak koji nije zaključan pre, moraćete da otvorite beležnicu u jednu OneNote na radnoj površini ili mobilne aplikacije navedene ispod:

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×