Otklanjanje neusaglašenosti sinhronizacije za deljene beležnice

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Prekinute veze sa lokacijama deljene beležnice i stanje mreže mogu da dovedu do toga da bude neophodno da vlasnik beležnice ili njeni drugi korisnici ručno otklone neusaglašenosti sinhronizacije.

Poruke o neusaglašenosti verzija po pravilu se pojavljuju ako vi i neki drugi korisnik pokušate da istovremeno promenite isti pasus beležaka ili da načinite promene dok je u toku sinhronizacija promena nekog drugog korisnika. Moguće je da ćete dobiti i poruku o grešci ako ste i vi i drugi korisnik promenili isti pasus dok ste oboje bili van vreže.

U tim slučajevima, poruka o grešci će se pojaviti na žutoj informativnoj traci. Takođe, na stranici koja sadrži neusaglašenost pojaviće se ikona.

Da biste rešili neusaglašenost deljenu beležnicu u Microsoft Office OneNote 2007, uradite sledeće:

  1. Kliknite na žutu informativnu traku na vrhu stranice da biste pregledali stranicu na kojoj su navedene promene koje su dovele do neusaglašenosti (markirane su crvenom bojom).

  2. Promene po potrebi ugradite na glavnu stranicu.

  3. Kada završite unošenje izmena, izbrišite stranicu sa neusaglašenostima tako što ćete desnim tasterom kliknuti miša na karticu stranice, a zatim u priručnom meniju izabrati stavku Izbriši.

Napomena : Nije neophodno odmah otklanjati neusaglašenosti. Stranice koje su izazvale određene neusaglašenosti i dalje će se sinhronizovati svaki put kada vi napravite ili drugi korisnici naprave dodatne promene u deljenoj beležnici. Stranice na kojima su pobrojane neusaglašenosti ostaju u odeljku beležnice sve dok ne odlučite šta ćete preduzeti po pitanju neusaglašenosti. Stranice sa neusaglašenostima za određenu deljenu beležnicu mogu se videti na računarima svih korisnika, tako da svako ko koristi tu deljenu beležnicu može da otkloni neusaglašenost.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×