Otklanjanje neusaglašenosti na lokaciji Upload Center

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako drugi korisnik promeni dokument na serveru dok vi radite na njemu, možda ćete dobiti obaveštenje o neuspehu kad pokušate da otpremite datoteku. Kad se to desi i promene na serveru nije moguće objediniti sa lokalnom kopijom, prozor Otklanjanje neusaglašenosti omogućava vam da prikažete i izaberete verziju datoteke koju želite da zadržite.

Da biste otvorili prozor Otklanjanje neusaglašenosti, u Microsoft Office Upload Center, u meniju datoteke Otkloni izaberite stavku Odaberi. Onda možete odabrati neku od sledećih opcija:

  • Čuvanje verzije na serveru    Odbacuje promene koje ste napravili u svojoj kopiji datoteke. Sledeći put kad otvorite datoteku, biće otvorena verzija sa servera.

  • Čuvanje moje verzije    Zamenjuje verziju datoteke na serveru vašim promenama.

  • Čuvanje obe verzije    Čuva kopiju promena kao rezervnu kopiju i otvara verziju datoteke sa servera.

  • Prikaz moje kopije    Omogućava vam da vidite svoju verziju datoteke tako što ćete je otvoriti samo za čitanje kako biste lakše odabrali verziju koju ćete sačuvati.

  • Prikaz kopije sa servera    Omogućava vam da vidite verziju datoteke sa servera tako što ćete je otvoriti samo za čitanje kako biste lakše odabrali verziju koju ćete sačuvati.

Napomena :  Kad se Microsoft Office datoteka koja ne podržava poređenje i objedinjavanje otvori radi uređivanja, datoteka će biti zaključana da bi se sprečilo da drugi autori unose promene. To će sprečiti neuspešna otpremanja. Međutim, ako vam se prekine veza sa serverom ili otvorite datoteku iz Upload Center dok vam je prekinuta veza, to zaključavanje može da se prekine i drugim korisnicima će biti dozvoljeno da uređuju datoteku, tako da može doći do ove greške.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×