Otklanjanje greške 0xE4010641(Mreža je isključena) u programu OneNote

Ako vidite kôd greške 0xE4010641, OneNote ne može da sinhronizuje neke od beležnica jer je veza sa mrežom prekinuta ili mrežna lokacija na kojoj su uskladištene beležnice nije dostupna.

Beležnica je najverovatnije uskladištena u usluzi OneDrive, u sistemu SharePoint ili na lokalnoj mrežnoj lokaciji. Kada program OneNote ne može da pristupi ovim lokacijama, to može biti zbog nekog od sledećih razloga:

  • Možda nailazite na privremene probleme u povezivanju sa mrežom ili serverom. Sačekajte nekoliko minuta i pokušajte ručno da sinhronizujete beležnice. To možete uraditi tako što ćete pritisnuti kombinaciju tastera SHIFT+F9 ili kliknuti na dugme Sinhronizuj odmah u dijalogu Status sinhronizacije beležnice.

  • Server gde su beležnice uskladištene je privremeno van mreže. Ako se sinhronizujete sa SharePoint lokacijom ili lokalnom mrežnom deobom u organizaciji, neka osoba je možda isključila računar ili ga spustila radi održavanja. Proverite da li možete da pristupite osnovnoj adresi servera ili razgovarajte sa SharePoint ili IT administratorom da biste potvrdili ili prijavili problem.

  • Beležnica više ne postoji na mrežnoj lokaciji. Do toga može doći ako ste vi (ili neka druga osoba sa dozvolama za beležnicu) izbrisali datoteku beležnice sa servera. Ako je beležnica uskladištena u usluzi OneDrive, idite na SkyDrive matičnu stranicu, prijavite se (ako to bude zatraženo), a zatim proverite da li beležnica još uvek postoji. Ako niste sigurni gde je beležnica uskladištena, idite na putanju Datoteka > Informacije u programu OneNote 2013 da biste pronašli adresu beležnice.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×