Otklanjanje greške 0xE0000796 (Kvota je prekoračena) u programu OneNote

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

OneNote ne može da sinhronizuje beležnice kada vam ponestane prostora za skladištenje. Da biste rešili ovaj problem, prvo proverite da li je beležnica sačuvana u usluzi OneDrive ili u sistemu SharePoint. OneDrive URL adrese obično sadrže neku varijaciju na adresu OneDrive.live.com, dok SharePoint URL adrese obično prilagođava administrator servera u organizaciji.

OneDrive

Ako je Beležnica uskladištena na OneDrive, proverite da li slobodnog prostora vam je preostala za vaš nalog. Ako ste skoro ili potpuno prostora, razmislite o brisanju neke starije verzije datoteke koje vam više nije potrebna ili kupite više prostora za skladištenje OneDrive da biste rešili ovaj problem.

SharePoint

Ako je vaša beležnica skladištena na lokaciji SharePoint, moguće je da ste prekoračili kvotu skladišta koja vam je dodeljena. Kontaktirajte SharePoint ili IT administratora u vašoj organizaciji da biste rešili problem.

Vaš računar

Beležnice koje se skladište u usluzi OneDrive ili u sistemu SharePoint keširane su i lokalno na računaru. Ako vam ponestaje prostora na disku na računaru, takođe može da se pojavi greška. Da biste oslobodili prostor u beležnicama, razmotrite brisanje datoteka koje vam više nisu potrebne.

Dodatna pomoć

Ako vam je preostalo mnogo prostora za skladištenje, a i dalje vidite ovu grešku, prijavite problem na OneNote forumima na lokaciji Microsoft odgovori da bismo mogli da istražimo uzrok i pronađemo rešenje. 

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×