Otklanjanje 0xE000078B („Isteklo je vremensko ograničenje za odziv servera“) greške u programu OneNote

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

0xE000078B kôd greške znači da OneNote ima problema pri komunikaciji sa Veb serverom gde je Beležnica uskladištena. Najverovatnije, bilo je vremensko ograničenje servera koja se javlja kada server je zauzet i ne može da odgovori na vaša zahteve.

OneDrive

Ako sinhronizujete beleške da biste OneDrive, pokušajte da sinhronizujete ponovo za nekoliko minuta. Ako sumnjate na do prekida usluge, možete da proverite status OneDrive na https://portal.office.com/servicestatus.

SharePoint

Ako sinhronizujete beleške u sistemu SharePoint, pokušajte da ih sinhronizujete ponovo za nekoliko minuta ili se obratite administratoru servera za pomoć pri rešavanju ovog problema.

Dodatna pomoć

Ako i dalje vidite ovu poruku o grešci posle rešavanja problema, prijavite problem na OneNote forumima na lokaciji Microsoft Answers kako bismo mogli da istražimo uzrok i pronađemo rešenje.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×