Otkazivanje usluge Office 365 za kuću

Ovaj članak je o uslugama Office 365 Home, Office 365 Personal i Office 365 University Kliknite da biste pronašli pomoć za Office 365 za preduzeća

Ako otkažete Office 365 Home ili Office 365 Personal pretplatu, moći ćete da koristite Office i sve obuhvaćene usluge do isteka perioda pretplate. Na primer, ako imate godišnju pretplatu koja ističe 31. decembra, a vi je otkažete u junu, moći ćete da je koristite do 31. decembra, ali ona se neće obnoviti.

Pošto vam pretplata istekne, Office će se pokretati u režimu umanjene funkcionalnosti. To znači da ćete i dalje moći da otvorite i odštampate dokumente, ali nećete moći da ih uređujete ili da pravite nove. Takođe, nećete moći da pristupate uslugama obuhvaćenim pretplatom, kao što su dodatno OneDrive skladište i Skype minuti.

Savet   Ako koristite verziju usluge Office 365 za preduzeća ili za obrazovanje, pročitajte članak kako da otkažete pretplatu.

Otkažite Office 365 Home ili Office 365 Personal

Da biste otkazali pretplatu, idite na stranicu Moj nalog i odaberite Upravljanje nalogom.

Snimak ekrana stranice „Moj nalog“ sa izabranim dugmetom „Upravljaj nalogom“.

Na stranici Upravljanje nalogom, u odeljku Plaćanje i naplata odaberite stavku Otkaži pretplatu.

Snimak ekrana stranice „Upravljanje nalogom“ sa izabranom vezom „Otkaži pretplatu“.

Napomena   Takođe možete da odaberete stavku Isključi automatsko obnavljanje umesto Otkaži pretplatu. Pretplata se neće automatski obnoviti kad istekne.

Snimak ekrana odeljka „Informacije o obnovi“ sa izabranom vezom „Isključi automatsko obnavljanje“.

Kada će se moja pretplata obnoviti?

Datum obnavljanja pretplate možete pronaći u odeljku Plaćanje i naplata, u okviru Informacije o obnovi.

Ponovno pokretanje pretplate

Ako se kasnije predomislite i želite da obnovite pretplatu, idite na stranicu Moj nalog i odaberite Podesi automatsko obnavljanje pretplate.

Snimak ekrana veze „Podešavanje automatskog obnavljanja pretplate“.

Primenjuje se na: Office 2013, Word for Mac 2011, Excel 2013, OneNote 2013, PowerPoint 2013, Word 2013, Outlook 2013, Publisher 2013, Access 2013Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik