Otkazivanje usluge Office 365 za kuću

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Savet : Office 365 za preduzeća administratori, pogledajte članak otkazivanje Office 365 za preduzeća.

Možete da otkažete Office 365 Home ili Office 365 Personal probne pretplate u roku od 30 dana za upisivanje i kreditna kartica ne naplaćuje. Možete da otkažete pretplatu i možete dobiti Refundacija ako ste:

  • Kupio godišnje pretplatu u poslednjih 30 dana ili

  • Kupio mesečni pretplatu i otkazivanje u roku od 30 dana na poslednji datum obnavljanja pretplate.

Važno : Ako ste kupili pretplatu na Office 365 preko nekog nezavisnog proizvođača, kao što su najbolje kupili, moraćete da se obratite dobavljaču da otkažete pretplatu.

  1. Prijavite se na stranici Usluge i pretplate pomoću Microsoft naloga povezanog sa vašom Office 365 pretplatom.

  2. Pronalaženje Office 365 pretplatu koju želite da otkažete, a zatim kliknite na dugme Otkaži. Može biti dat izbor da biste dobili Refundacija za koje se ne koriste vreme. Ako odaberete da biste dobili Refundacija, pretplata će preći u režimu smanjene funkcionalnosti odmah. U suprotnom, imate pristup pretplati dok ne ističe.

    Snimak ekrana stranice „Usluge i pretplate“ koji prikazuje detalje o pretplati na Office 365 Home.

    Napomena : Ako ne vidite vezu otkazivanje , morate da imate prepaid pretplatu, ili ste kupili pretplatu od nekog nezavisnog proizvođača. Kontakt podržavaju za pomoć.

  3. Sledite uputstva da biste otkazali pretplatu.

Šta se dešava kada otkazujem pretplatu?

Nakon što ste otkazali pretplatu, Office se pokreće u režimu smanjene funkcionalnosti i prikazaće nelicencirani proizvod obaveštenja. I dalje ćete moći da otvorite i štampate dokumente, ali nećete moći da ih uređujete niti da pravite nove. Takođe ćete izgubiti pristup uslugama koje su uključene u vašu pretplatu, kao što su dodatni OneDrive prostora za skladištenje i Skype minuta. Ako imate pretplatu na Office 365 Home , ovo važi i svim osobama koje ste podelili sa pretplate. Možete da deinstalirate Office u bilo kom trenutku.

I dalje potrebna pomoć? Obratite se podršci

Pošto ste Office 365 pretplatnik, možete besplatno da se obratite podršci da biste dobili pomoć pri rešavanju problema sa nalogom i naplatom.

Ostavite komentar

Da li su ovi koraci bili korisni? Ako jesu, javite nam na dnu ove teme. Ako nisu i još uvek imate problema, recite nam šta ste pokušavali da uradite i na koje ste probleme naišli.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Obnova usluge Office 365 za kuću

Uključivanje ili isključivanje automatskog obnavljanja za Office 365 za kuću

Prebacivanje na drugi Office 365 home pretplate

Dodavanje, ažuriranje, ili uklanjanje kreditne kartice ili drugu opciju plaćanja za Office 365 za kuću

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×