Otkazivanje usluge Office 365 Home, Office 365 Personal ili Office 365 University

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Savet : Office 365 za preduzeća administratori: pogledajte članak otkazivanje Office 365 za preduzeća.
Da otkažete probnu pretplatu Office 365 Home ? Pogledajte članak otkazivanje besplatnu probnu verziju usluge Office 365 Home.

Koristite ova uputstva ako morate da otkažete Office 365 Home, Office 365 Personalili Office 365 University pretplatu koja je trenutno nego za. Ako ste kupili pretplatu putem nekog nezavisnog proizvođača, kao što su najbolje kupili, moraćete da kontaktirate da otkažete na subsription.

 1. Prijavite se na stranicu https://account.microsoft.com/services pomoću Microsoft naloga povezanog sa pretplatom na Office 365 . Možemo pomoći ako se ne sećate Microsoft nalog ili lozinku koju koristite sa sistemom Office.

 2. Potražite vezu otkazivanje ili ističe na datum.

  Ako vidite vezu otkazivanje u okviru ime pretplate, izaberite Otkaži. Može biti dat izbor da biste dobili Refundacija za koje se ne koriste vreme. Ako odaberete da biste dobili Refundacija, pretplata će preći u samo za prikaz ili način smanjene funkcionalnosti odmah. U suprotnom, imate pristup pretplati dok se ne ističe.

  Prikazuje stranicu „Ppretplate“ gde možete da vidite koliko često se naplaćuju, kada se pretplata obnavlja i načina plaćanja

  Ako ne vidite opciju da biste otkazali, možda isključili automatsko obnavljanje i nećete primati dodatnih troškova. Ne morate da otkažete. Vaša pretplata će se završiti na ističe na sastanku.

  Prikazuje stranicu „Pretplate“ sa isključenim automatskim obnavljanjem

  Ako ne vidite opciju da biste otkazalii vidite plaćeno sa i Nijedno, pretplata će se završiti na ističe na sastanku. Nema potrebe da biste otkazali zato što nećete primati dodatnih troškova.

  Ako je vaša Office 365 probna verzija instalirana na novom računaru, ona će isteći na datum koji je prikazan

Office će se pokrenuti u prikazu samo ili smanjene funkcionalnosti i prikazaće nelicencirani proizvod obaveštenja. I dalje ćete moći da otvorite i štampate dokumente, ali nećete moći da ih uređujete niti da pravite nove. Takođe ćete izgubiti pristup uslugama koje su uključene u vašu pretplatu, kao što su dodatni OneDrive prostora za skladištenje i Skype minuta. Ako imate pretplatu na Office 365 Home , ovo važi i svim osobama koje ste podelili sa pretplate. Možete da deinstalirate Office sa računara i deinstalirajte Office 2016 sa Mac u bilo kom trenutku.

Možda ćete dobiti Refundacija ako ste:

 • Kupio godišnje pretplatu u poslednjih 30 dana ili.

 • Kupio mesečni pretplatu i otkazivanje u roku od 30 dana na poslednji datum obnavljanja pretplate.

I dalje vam je potrebna pomoć? Obratite se podršci

Pošto ste Office 365 pretplatnik, možete besplatno da se obratite podršci da biste dobili pomoć pri rešavanju problema sa nalogom i naplatom.

Ostavite komentar

Da li su ovi koraci bili korisni? Ako jesu, javite nam na dnu ove teme. Ako nisu i još uvek imate problema, recite nam šta ste pokušavali da uradite i na koje ste probleme naišli.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Obnova usluge Office 365 za kuću

Uključivanje ili isključivanje automatskog obnavljanja za Office 365 za kuću

Prebacivanje na drugi Office 365 home pretplate

Dodavanje, ažuriranje, ili uklanjanje kreditne kartice ili drugu opciju plaćanja za Office 365 za kuću

Otkažete probnu pretplatu na Office 365 home

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×