Otkazivanje toka posla koji je u toku

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako dođe do greške sa tokom posla u ili tok posla se ne odaziva kada korisnici proslede informacije o zadatku, tok posla se može otkazati. Kada otkažete tok posla, tok posla je status podešen na otkazano i svi zadaci koje je tok posla kreirao se brišu.

Da biste otkazali tok posla, morate imati dozvolu „Upravljanje listama”.

  1. Ako lista ili biblioteka koja sadrži stavku za koju želite da otkažete tok posla nije već otvorena, izaberite njeno ime na traci „Brzo pokretanje“.

    Ako se ne pojavi ime liste ili biblioteke, izaberite stavku Prikaz celog sadržaja lokacije i zatim kliknite na ime liste ili biblioteke.

  2. Postavite pokazivač na dokument ili stavku obuhvaćenu tokom posla, kliknite na strelicu kada se pojavi, a zatim izaberite stavku Tokovi posla.

  3. U odeljku Tokovi posla koji se izvršavaju kliknite na ime toka posla koji želite da otkažete.

  4. Na stranici „Status toka posla”, u odeljku Informacije o toku posla kliknite na vezu Odmah prekini ovaj tok posla.

    Napomena : Ako se veza odmah prekini ovaj tok posla ne pojavi, nemate odgovarajuće dozvole za izvršavanje ovog zadatka. Obratite se administratoru ako treba da otkažete tok posla.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×