Otkazivanje besplatne probne verzije usluge Office 365 Home

Možete da otkažete Office 365 Home probnu verziju u roku od 30 dana nakon upisivanja i neće vam biti naplaćeno.

  1. Prijavite se na stranicu https://account.microsoft.com/services pomoću Microsoft naloga koji je povezan sa Office 365 Home probnom verzijom. Možemo vam pomoći ako ne možete da se setite Microsoft naloga ili lozinke koje koristite uz Office.

  2. U okviru Office 365 pretplate potražite datum Ističe ili vezu Otkaži, kao što je opisano ispod.

Ako ne vidite vezu Otkaži, a vidite Plaćeno sa i Nijedno, probni period ističe datuma Ističe. Ne morate da je otkazujete jer neće biti budućih plaćanja.

Ako je vaša Office 365 probna verzija instalirana na novom računaru, ona će isteći na datum koji je prikazan

Ako ne vidite vezu Otkaži a vidite vezu Uključite automatsko obnavljanje, automatsko obnavljanje je isključeno. Probni period ističe datuma Ističe. Ne morate da je otkazujete jer neće biti budućih plaćanja.

Prikazuje stranicu „Pretplate“ sa isključenim automatskim obnavljanjem

Ako vidite vezu Otkaži u okviru Office 365 Home, izaberite Otkaži da biste otkazali probnu verziju.

Prikazuje stranicu „Pretplate“ gde možete da vidite koliko često se naplaćuju, kada se pretplata obnavlja i načina plaćanja

Kada otkažete, možete koristiti Office u režimu samo za prikaz ili deinstalirati Office

Možete da nastavite da koristite Office tokom kratkog perioda nakon isteka probne verzije. Nakon tog perioda, Office će se pokrenuti u režimu samo za prikazivanje i pojaviće se obaveštenje „Nelicencirani proizvod“. I dalje ćete moći da otvarate i štampate dokumente, ali nećete moći da ih uređujete niti da pravite nove. Takođe ćete izgubiti pristup uslugama koje su uključene u pretplatu, kao što su dodatno OneDrive skladište i Skype minuti. Ovo se takođe odnosi na sve sa kojima ste delili Office 365 Home probnu verziju.

Možete da deinstalirate Office sa računara i da deinstalirate Office 2016 sa Mac računara u bilo kom trenutku.

Napomena : Ako treba da napravite uredite Office dokumente, možete besplatno da koristite verzije programa Word, Excel, PowerPoint i OneNote na mreži, na sajtu Office.com. Više informacija potražite u članku Prvi koraci na sajtu Office.com. Ako koristite Windows 10 uređaj, možda već imate instalirane besplatne Office Mobile aplikacije. Da biste saznali više, posetite stranicuOffice Mobile aplikacije za Windows 10: Prvi koraci.

I dalje vam je potrebna pomoć? Obratite se podršci

Pošto ste Office 365 pretplatnik, možete besplatno da se obratite podršci da biste dobili pomoć pri rešavanju problema sa nalogom i naplatom.

Ostavite komentar

Da li su ovi koraci bili korisni? Ako jesu, javite nam na dnu ove teme. Ako nisu i još uvek imate problema, recite nam šta ste pokušavali da uradite i na koje ste probleme naišli.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×