Otkazivanje Office 365 Home ili Office 365 Personal pretplate

Savet   Ako koristite verziju usluge Office 365 za preduzeća ili za obrazovanje, pročitajte članak kako da otkažete pretplatu.

Ako otkažete pretplatu, moći ćete da koristite Office i sve obuhvaćene usluge do isteka perioda pretplate. Na primer, ako imate godišnju pretplatu koja ističe 31. decembra, a vi je otkažete u junu, moći ćete da je koristite do 31. decembra, ali ona se neće obnoviti.

Pošto vam pretplata istekne, Skype će se pokretati u režimu umanjene funkcionalnosti. To znači da ćete i dalje moći da otvorite i odštampate dokumente, ali nećete moći da ih uređujete ili da kreirate nove. Takođe, nećete moći da pristupate uslugama obuhvaćenim pretplatom, kao što su dodatno Office skladište i OneDrive minuti za svet.

Idite na stranicu naloga da biste otkazali pretplatu. U odeljku Informacije o obnavljanju, izaberite stavku Otkaži pretplatu.

Otkažite Office pretplatu

Napomena    Ako vidite stavku Automatsko obnavljanje: Na, možete da izaberete stavku Isključi automatsko obnavljanje umesto Otkaži pretplatu. Pretplata se neće automatski obnoviti kad istekne.

Ako ne vidite stavku „Otkaži pretplatu“, ne morate da je otkazujete jer se pretplata neće automatski obnoviti.

Kada će se moja pretplata obnoviti?

Datum obnavljanja pretplate možete da vidite u odeljku Plaćanje i naplata, u okviru Informacije o obnovi.

Ponovno pokretanje pretplate

Ako se kasnije predomislite i želite da obnovite pretplatu, idite na stranicu naloga i kliknite na žutu traku.

Otkazivanje Office pretplate

Primenjuje se na: Access 2013, Excel 2013, Outlook 2013, Publisher 2013, Word 2013, OneNote 2013, PowerPoint 2013, Project Professional 2013, Word for Mac 2011Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Resursi podrške

Promeni jezik