Otkazivanje Lync ili Skype sastanka

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Podesite sastanak Skype za posao i sad vam više nije potrebna da održite sastanak ili odlučite da lično sastajanje u. Možete da izbrišete ili otkazivanje sastanka Skype za posao nekoliko različitih načina.

U ovom članku

Brisanje ili otkazivanje Skype sastanka

Ako više ne morate da držite sastanka, jednostavno otkazivanje Skype sastanku.

Promena Skype sastanak za sastanak u osoba

Otkazivanje Originalna Skype sastanku i raspored novi sastanak lično.

Napomena : Brisanje informacija o Skype sastanku iz detalje sastanka, kao što su Se pridružili Skype sastanku i Pokušajte Skype Web App veze, ne menja na sastanak lično. Nakon promene, na sastanak i dalje ima svojstva povezana sa Skype sastanku: u programu Outlook, na traci za sastanak uključuje opcije Skype sastanka i prikaz kalendara nudi opciju Pridruži se Skype sastanku . Pored toga, promena mogu da izazovu u Skype sastanak URL greške sa starije verzije programa Skype za posao klijent, praćeno obnova informacije o Skype sastanku.

Odbijanje Skype sastanka

Ako želite da odbijete Skype poziv za sastanak ili da promenite svoj odgovor na sastanak koji ste već prihvatili, sledite ove korake.

  1. Otvorite poziv za sastanak. To može biti originalni poziv za poziv ili sastanak kao što se pojavljuje u vaš Outlook kalendar.

  2. U grupi odgovor kliknite na Odbij.

  3. Kliknite na dugme Pošalji.

Srodne teme

Otkazivanje sastanka
Planiranje sastanka sa drugim osobama

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×