Ostanite u toku sa promenama usluge Office 365

Uz Office 365 dobijate nove ispravke i funkcije za proizvode kada postanu dostupne – umesto planiranih ažuriranja svakih nekoliko meseci ili godina. Kao rezultat toga, vi i vaši korisnici redovno dobijate nove i poboljšane načine za obavljanje posla umesto skupe i dugotrajne nadogradnje celog preduzeća. Izazov takvog modela jeste ostajanje u toku sa promenama i ažuriranjima. Evo nekoliko načina na koje možete da ostanete u toku sa Office 365 ažuriranjima u organizaciji.

Ostanite u toku sa promenama usluge Office 365

Funkcija

Opis

Kako se koristi

Centar za poruke

Saznajte više o zvaničnim objavama i promenama. Pročitajte ove poruke u Office 365 centru administracije, aplikaciji administracije za mobilne uređaje ili primajte sedmični sažetak putem e-pošte. Možete da koristite i API komunikacija usluge možete za preuzimanje poruka. Delite ove poruke sa drugim osobama u organizaciji.

Prijavite se u centar administracije ili aplikaciju za mobilne uređaje za administratore. Odaberite stavke Ispravnost > Centar za poruke. Izaberite poruku da biste je pročitali ili delili.

Promenite poruke koje vidite ilis e prijavite ta sedmični sažetak tako što ćete odabrati stavku Uređivanje željenih postavki centra za poruke.

Pregled Office 365 centra za poruke

Prvo izdanje

Upišite se za program „Prvo izdanje“ za sebe i izabranu grupu pojedinaca iz organizacije. Dobijte najnovije ispravke za Office 365 pre ostalih, a zatim informišite ili obučite korisnike o novom utisku pri radu.

Prijavite se u centar administracije ili aplikaciju za mobilne uređaje za administratore. Odaberite stavke Postavke > Profil organizacije > Željene postavke izdanja. Saznajte više o programu Prvo izdanje.

Plan

Posetite stranicu „Plan usluge Office 365“ da biste saznali više o funkcijama koje su izdate, izdaju se ili se razvijaju, koje su otkazane ili prethodno izdate. Plan je zvanični sajt za ažuriranja i promene usluge Office 365.

Posećujte često stranicu Plan usluge Office 365 i saznajte više o planiranim ažuriranjima i izdanjima.

Blogovi i Zajednica

Posetite Office blogove, Microsoft zajednicu i tehničku Microsoft zajednicu da biste saznali više detalja o promenama u usluzi Office 365 i delili iskustva sa ostalim korisnicima.

Posetite Office blogove. Posetite Microsoft zajednicu. Posetite Tehničku Microsoft zajednicu.

Saznajte više

Saznajte više o upravljanju uslugom Office 365 u članku Office 365 za preduzeća – pomoć za administratore.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×