Osnovni podaci o usmeravanju veb segmenata pretrage sadržaja

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Opcija Usmeravanje u stavci Dodaj blok rezultata vam omogućava da definišete da li bi taj blok rezultata trebalo usmeriti ka veb segmentu pretrage sadržaja umesto da se prikazuje u veb segmentu rezultata pretrage.

Sve oznake usmeravanja koje su definisane kao deo dodavanja rezultata pretrage će se pojaviti kao opcije u odeljku Tabela rezultata veb segmenta pretrage sadržaja.

Veb segmenti pretrage sadržaja se najčešće koriste na lokacijama zasnovanim na pretraživanju, kao što su javne veb lokacije.

Više informacija potražite u članku: Kreiranje pravila za upite za upravljanje Veb sadržajem u sistemu SharePoint Server 2013 (TechNet).

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×