Osnovni podaci o ulogama servera

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Topologija servera se sastoji od tri sloja: izložene Web aplikacija i baza podataka (SQL Server).

Sva tri sloja se mogu pokrenuti na jednom serveru.

Za veće instalacije, preporučujemo da sloj baze podataka imaju namenski server (ili servere). Izloženim Veb i sloja aplikacije mogu biti razdvojeni zatim prema kapacitet ili administracija zahtevi.

Server aplikacije za Microsoft Office SharePoint Server 2007 mogu biti konfigurisan kao server indeksa, upit serveru ili oba. Ako podesite određene server za serveru indeksa i ulogama servera upita, indeks sadržaja će neće se prenese na drugim serverima upita.

Ako na izloženim Veb aplikacije sloja nalaze na istom serveru ili serverima i čija je efikasnost niža, preporučujemo da neke ili sve usluge aplikacije nalaze na dodeljenim serverima.

Kada premeštate usluge sa izloženim Veb serverima na servere aplikacije kako biste smanjili opterećenje na Web serverima, preporučujemo da premeštate usluge u sledećem redosledu:

  1. Indeks

  2. Upit

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×