Osnovni podaci o topologiji pretrage

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Aplikacija usluge pretrage koja je kreirana pomoću čarobnjaka za konfiguraciju farme ili opcije Nova aplikacija usluge pretrage sa stranice „Upravljanje aplikacijama usluge“ imaće početnu topologiju sa svim komponentama na jednom serveru. Za bolju dostupnost i performanse pretrage ove komponente možete proširiti na više servera.

Za više informacija o performansama pretrage i kapacitet, planiranje i upravljanje topologiji pretrage i topologije ograničenja, pogledajte članak Enterprise pretrage TechCenter.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×