Osnovni podaci o stavkama proizvoda i usluga u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U programskom dodatku Menadžer za poslovne kontakte za Outlook možete pratiti stavke proizvoda i usluga koje koristite u poslu. Te stavke predstavljaju robu i usluge koje kupujete ili prodajete, odnosno nudite drugima da kupe ili prodaju.

Da biste upravljali ovom listom, u meniju Menadžera za poslovne kontakte izaberite stavku Lista stavki proizvoda i usluga. Proizvode ili usluge možete pojedinačno da dodate ili uredite ili možete da uvezete listu stavki proizvoda i usluga iz nekog drugog programa.

Savet : Samo da izvezete na listi proizvoda i usluga stavki u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook zajedno sa kontaktom ili poslovnim kontaktom zapisi u .bcm formatu datoteke pomoću čarobnjaka za Uvoz poslovnih podataka i izvoz . Na listi proizvoda i usluga stavke se ne mogu izvoziti u .csv formatu datoteke. Više informacija o tome kako izvoz poslovnih podataka potražite u članku Uvoz i izvoz poslovnih podataka u Menadžeru za poslovne kontakte 2007.

Dodavanjem stavki proizvoda i usluga sa liste u podaci o poslovnoj prilici, možete proceniti potencijalnu vrednost za posao, što vam može pomoći da pratite ponude, licitacije i predloge.

Ako imate listu stavki u vaš knjigovodstveni sistemi Menadžer za poslovne kontakte za Outlook integrisan sa vaše knjigovodstveni sistem, ovu listu možete da uvezete u baza podataka Menadžera za poslovne kontakte. Kada su integrisana sa vaše knjigovodstveni sistem, kliknite na dugme Osveži u proizvodu lista stavki i usluga u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, za sinhronizovanje liste sa liste u sistemu računovodstveni.

Napomena : Stavke proizvoda i usluga sa liste stavki u sistemu računovodstveni integrišu u na listi proizvoda i usluga stavki u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Stavke proizvoda i usluga iz Menadžer za poslovne kontakte za Outlook ne integrišu u listi stavki u sistemu računovodstveni.

Imajte na umu da ova funkcija je dostupna samo ako ste integrisali Menadžer za poslovne kontakte za Outlook sa vaše knjigovodstveni sistem. Više informacija o tome kako da integrišete Menadžer za poslovne kontakte za Outlook vaš računovodstveni sistem, pogledajte pomoć u sistemu računovodstveni.

Napomena : Valuta zasnujete po ceni od stavki proizvoda i usluga određuje regionalne postavke koje ste izabrali. Ne možete da koristite valute iz više oblasti u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Promena regionalnih postavki na računaru koji radi pod Menadžer za poslovne kontakte za Outlook

Microsoft Windows XP

  1. U Start meniju izaberite stavku Kontrolna tabla.

  2. Kliknite dvaput na stavku Regionalne i jezičke opcije.

  3. Na kartici Regionalne opcije , izaberite postavku koja odgovara simbol valute u sistemu računovodstveni.

Windows Vista

  1. Kliknite na dugme Start , a zatim kliknite na dugme Kontrolna tabla.

  2. U okviru sat, jezik i Region, kliknite na dugme Promeni Sistemski jezik.

    Napomena : U klasičnom prikazu kliknite dvaput na stavku Regionalne i jezičke opcije.

  3. Na kartici " oblici ", u dijalogu Regionalne opcije Izaberite postavku koja odgovara simbol valute u sistemu računovodstveni.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×