Osnovni podaci o stavkama istorije komunikacije u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

stavka istorije komunikacije je jedan od nekoliko tipova stavke koje su povezane sa naloga, poslovnog kontakta, poslovna prilikaili poslovni projekatzapis.

Da biste prikazali stavke istorije komunikacije koje su povezane sa zapisima u programskom dodatku Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, prvo otvorite određeni zapis.

Kako?

 1. U meniju Menadžer za poslovne kontakte izaberite jednu od sledećih stavki: Nalozi, Poslovni kontakti, Mogućnosti za poslovanje ili Poslovni projekti.

 2. Izaberite zapis koji želite da prikažete.

Zatim na zapisa obrazac, na traci, u grupi Prikaži izaberite stavku Istorija.

Tipovi stavki istorije komunikacije koje se mogu povezati sa zapisom prikazani su u sledećoj tabeli.

Tip stavke

Može se naći u ovom tipu zapisa

Poslovna beleška

Nalog, poslovni kontakt, mogućnost za poslovanje, poslovni projekat

E-poruka

Nalog, poslovni kontakt, poslovni projekat

Mogućnost za poslovanje

Nalog, poslovni kontakt

Zadatak

Nalog, poslovni kontakt, mogućnost za poslovanje

Zakazana obaveza

Nalog, poslovni kontakt, mogućnost za poslovanje, poslovni projekat

Evidencija telefonskog poziva

Nalog, poslovni kontakt, mogućnost za poslovanje, poslovni projekat

Datoteka

Nalog, poslovni kontakt, mogućnost za poslovanje, poslovni projekat

Mogućnost za poslovanje koja je povezana sa nalogom ili poslovnim kontaktom prikazaće se kao stavka istorije komunikacije za taj nalog ili poslovni kontakt. Osim toga, mogućnost za poslovanje koja je povezana sa primarnim poslovnim kontaktom nekog naloga će automatski biti povezana sa tim nalogom.

Kreiranje i povezivanje stavki istorije komunikacije

Sve stavke istorije komunikacije osim datoteka možete kreirati u okviru zapisa i zatim povezati sa zapisom.

Kako?

Kreiranje stavke istorije komunikacije

 1. U meniju Menadžera za poslovne kontakte izaberite jednu od sledećih stavki: Nalog, Poslovni kontakt, Mogućnost za poslovanje ili Poslovni projekat.

 2. Na glavnoj traci, u grupi Prikaz kliknite na dugme Istorija.

 3. U odeljku Stavke istorije komunikacije kliknite na dugme Novo.

 4. Izaberite tip stavke istorije komunikacije koji želite da kreirate (kao što je poslovna beleška, e-poruka, mogućnost za poslovanje, zadatak, zakazana obaveza ili evidencija telefonskog poziva).

  Napomena: Ne možete da kreirate novu datoteku u odeljku Stavke istorije komunikacije. Umesto toga, izaberite stavku Datoteka da biste izabrali postojeću datoteku za povezivanje sa ovim zapisom.

 5. Popunite obrazac za novu stavku, a zatim ga sačuvajte.

Osim toga, sa zapisom možete da povezujete postojeće stavke, kao što su datoteke, e-poruke, zakazane obaveze i zadaci.

Kako?

Povezivanje postojeće e-poruke, zakazane obaveze ili zadatka sa zapisom

 1. Otvorite stavka programa Outlook koju želite da povežete sa zapisom.

 2. Na traci sa alatkama Menadžera za poslovne kontakte kliknite na dugme Poveži sa zapisom.

 3. U dijalogu Povezivanje sa zapisom Menadžera za poslovne kontakte, sa liste Fascikla izaberite tip zapisa sa kojim želite da povežete stavku.

 4. Sa liste izaberite sve zapise sa kojima želite da povežete stavku, a zatim kliknite na dugme Poveži sa. Polje Poveži sa sadržaće sve zapise sa kojim je povezana stavka istorije komunikacije.

 5. Izaberite stavku Novo da biste kreirali novi nalog, poslovni kontakt, mogućnost za poslovanje ili poslovni projekat.

 6. Izaberite stavku Otvori da biste otvorili izabrani nalog, poslovni kontakt, mogućnost za poslovanje ili poslovni projekat.

Povezivanje postojećeg Microsoft Office Excel *, Publisher *, ili Word * datoteke sa zapisom

 1. Otvorite datoteku u programu Excel 2007, Publisher 2007 ili Word 2007 koje želite da povežete sa zapisom i uradite nešto od sledećeg:

  • U programu Excel 2007 ili Word 2007, na traci, na kartici Menadžera za poslovne kontakte , u grupi Programa Business Contact Manager kliknite na dugme Poveži sa zapisom.

  • U programu Publisher 2007, na traci sa alatkama Programa Business Contact Manager kliknite na dugme Poveži sa zapisom.

 2. U dijalogu Povezivanje sa zapisom Menadžera za poslovne kontakte, sa liste Fascikla izaberite tip zapisa sa kojim želite da povežete stavku.

 3. Sa liste izaberite sve zapise sa kojima želite da povežete datoteku, a zatim kliknite na dugme Poveži se sa. Polje Poveži se sa će sadržati sve zapise sa kojima je datoteka povezana.

 4. Izaberite stavku Novo da biste kreirali novi nalog, poslovni kontakt, mogućnost za poslovanje ili poslovni projekat.

 5. Izaberite stavku Otvori da biste otvorili izabrani nalog, poslovni kontakt, mogućnost za poslovanje ili poslovni projekat.

Samostalno izdanje programa Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte može koristiti pomoću verzije programa Excel, Publisher i Word 2007 ili 2003. Menadžer za poslovne kontakte sa alatkama i menije nisu dostupne u programu Excel 2003, Publisher 2003 ili Word 2003.

Savet: Da biste se uverili da su sve e-poruke ili sa kontaktom ili poslovnim kontaktom uključene u istoriju komunikacije zapisa, otvorite e-poruku koju želite da povežete sa zapisom i na traci sa alatkama Programa Business Contact Manager kliknite na dugme Automatsko povezivanje e-pošte. Prilozi nisu uključeni u e-poruku.

Prikazivanje svih stavki istorije komunikacije

Možete prikazati sve stavke istorije komunikacije u fascikli " Istorija komunikacije ".

Kako?

Prikazivanje svih stavki istorije komunikacije

 1. U meniju Menadžer za poslovne kontakte izaberite stavku Istorija komunikacije.

 2. U meniju Prikaz postavite pokazivač na stavku Trenutni prikaz, a zatim izaberite način na koji želite da se stavke istorije komunikacije pojavljuju.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×