Osnovni podaci o programu za obogaćivanje korisničkog iskustva

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Program za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva je pokušaj korporacija Microsoft da biste povećali zadovoljstvo klijenata. Tako što ćete prikupiti informacije sa osobama koje koriste naš softver i usluge, da možemo da bi se poboljšao kvalitet i performanse naših proizvoda. Ovo je volonterski program; Ne morate da učestvuju da koristite Microsoft softvera ili usluga.

Evo kako funkcioniše Program za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva: kada instalirate softver koji je deo programa (kao što je Microsoft Office Outlook Connector), bićete upitani ako želite da se pridružite program. Ako odlučite da učestvujete, Program za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva pokreće na računaru bez smetaju zadataka ili kako funkcije na računaru. Tokom pri radu sa računarom sesije malih količina informacija o tome kako možete koristiti računar se šalju korporaciji Microsoft na analizu za agregatne trendove i korisničke obrasce. Ove informacije se zatim koristi da bi se poboljšao kvalitet Microsoft softvera i da odgovorite na potrebe klijenata. Pored izbor da biste učestvovali u programu, ne morate ništa da radite.

Potpuno anonimno je informacijama koje prikuplja Program za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva. To nije moguće povezati vam i ne sadrži sve lične informacije (kao što su vaše ime ili lokacija). Microsoft ne delite podatke prikupljene sa drugih preduzeća, a Program za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva nije reklamiranje.

Možete da pokrenete ili prestali da učestvujete u programu za obogaćivanje korisničkog iskustva u bilo kom trenutku. Spajajući program pomažete nam da naš softver i usluge više važnih vašim potrebama i Microsoft Corporation Hvala pomoći.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×