Osnovni podaci o programu za obogaćivanje korisničkog iskustva

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Program za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva je pokušaj korporacija Microsoft da biste povećali zadovoljstvo klijenata. Tako što ćete prikupiti informacije sa osobama koje koriste naš softver i usluge, da možemo da bi se poboljšao kvalitet i performanse naših proizvoda. Ovo je volonterski program; Ne morate da učestvuju da koristite Microsoft softvera ili usluga.

Evo kako funkcioniše Program za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva: kada instalirate softver koji je deo programa (kao što je Microsoft Office Outlook Connector), bićete upitani ako želite da se pridružite program. Ako odlučite da učestvujete, Program za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva pokreće na računaru bez smetaju zadataka ili kako funkcije na računaru. Tokom pri radu sa računarom sesije malih količina informacija o tome kako možete koristiti računar se šalju korporaciji Microsoft na analizu za agregatne trendove i korisničke obrasce. Ove informacije se zatim koristi da bi se poboljšao kvalitet Microsoft softvera i da odgovorite na potrebe klijenata. Pored izbor da biste učestvovali u programu, ne morate ništa da radite.

Potpuno anonimno je informacijama koje prikuplja Program za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva. To nije moguće povezati vam i ne sadrži sve lične informacije (kao što su vaše ime ili lokacija). Microsoft ne delite podatke prikupljene sa drugih preduzeća, a Program za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva nije reklamiranje.

Možete da pokrenete ili prestali da učestvujete u programu za obogaćivanje korisničkog iskustva u bilo kom trenutku. Spajajući program pomažete nam da naš softver i usluge više važnih vašim potrebama i Microsoft Corporation Hvala pomoći.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×