Osnovni podaci o programu Microsoft Publisher fonta ugrađivanje za komercijalno štampanje

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Microsoft Office Publisher ugrađuje TrueType fontovi koji imaju dozvole koje im omogućavaju ugrađivanje.

Podrazumevano fontovi su automatski ugrađeni kada publikacije autora koristi čarobnjaka Zapakuj da sačuvate datoteke u formatu programa Publisher da biste dali štampanja uslugu.

U publikacijama proces i spot boja u kojem je zarobljen tekst, Publisher automatski isključuje zamena fonta štampač za fontovi štampača. Korisnik može Odaberite ne da biste ugradili jedan ili više fontova ili odaberite da biste isključili potpuno ugrađivanje fontova.

Publisher ugrađuje samo TrueType fontovi. Svi TrueType fontovi koje su uključene u programu Publisher pružaju punu ugrađivanja prava.

Izveštaj o fonta u programu Publisher Kada otvorite publikaciju koja sadrži ugrađeni fontovi, dijalog Publisher Učitavanje fontova navodi ugrađenim fontovima, fontovima ograničenja licence i fontova koji nedostaju. Takođe identifikuje imena duplirane fontova instaliran na operativni sistem Windows i subsetted fontove. Možete da odštampate izveštaj fonta za publikaciju.

Možete da instalirate ili njegov deo ugrađenim fontovima koji su navedeni. Fontovi učitate su instalirani za korišćenje sa trenutne publikacije. Ne mogu se koristiti sa druge publikacije ili programe. Kada zatvorite publikacije, Publisher uklanja fontova sa računara.

Ako otvorite publikaciju koja je samo za pregled ugrađenim fontovima, možete da izvršite promene u publikaciji, ali ne možete da sačuvate publikaciju sa promenama. U ovom slučaju, možete da radite sa klijenta da biste dobili nedostaju fonta ili zameni drugi font.

Kompresije fonta i nepotpunih skupova znakova Publisher ne obezbeđuju komprimovanja fonta, ali to dozvoljava nepotpunih skupova znakova fonta ako autor publikacije uključeno nepotpunih skupova znakova fonta. Kada nepotpunih skupova znakova je uključena, ugrađeni samo one znakovi koji se koriste u publikaciji.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×