Osnovni podaci o prikazima u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, možete da koristite prikaze da biste sortirali informacije tako da možete da vidite informacije koje su vam najbitnije – baš kao u Outlook fascikli. Postoji Standardni prikazi za svaku fasciklu Menadžera za poslovne kontakte, ali možete da kreirate prilagođene prikaze.

Standardni prikazi

Možete prikazati sadržaj fascikli programa Business Contact Manager pomoću standardnih prikaza.

 1. U meniju Izaberite kliknite na Listi fascikli.

 2. U svakoj fascikli, u meniju Prikaz na Trenutni prikaz, a zatim kliknite na prikaz koji želite.

Prilagođavanje prikaza

Možete da prilagodite prikaz tako što ćete promeniti polja koja se pojavi i redosleda njihovog pojavljivanja; grupisanje, sortiranje ili filtriranje prikaza po određenom polju; ili tako što ćete promeniti postavke fonta i tabele.

 1. U meniju Prikaz na Trenutni prikaz, a zatim kliknite na dugme Prilagodi trenutni prikaz.

 2. Izaberite neku od sledećih dugmadi da biste prilagodili prikaz. Sva dugmad će biti dostupna, u zavisnosti od prikaza koji prilagođavate.

  • Polja      Kliknite na ovo dugme da biste dodali ili uklonili polja koja će se pojaviti u prikazu.

   Savet : Neka polja za Menadžer za poslovne kontakte za Outlook se pojavljuju u kategoriji korisnički definisana polja u fascikli.

  • Grupisanje po      Grupa je skup stavki sa uobičajenim karakteristike, kao što su poslovni kontakti iz iste zemlje ili regiona ili marketinške kampanje sa istim rokom datum. Kliknite na ovo dugme da biste razvili ili skupili zaglavlja grupe da biste prikazali ili sakrili stavke koje sadrže.

  • Sortiranje      Kliknite na ovo dugme da biste sortirali stavke u fascikli prikazana u bilo kom prikazu, na osnovu jednog ili više polja, izuzev prikaza zasnovanih na vremenu kao što su Dnevni/sedmični/mesečni i vremenske ose. Na primer, možete sortirati zadatke poslovni projekat krajnji rok da biste videli redosled kojim treba da radite na njima.

  • Filter      Kliknite na ovo dugme da biste prikazali samo one stavke ili datoteke koje ispunjavaju uslove koje navedete. Na primer, možete da filtrirate po datumu kreiranja marketinške kampanje. Kada filter se primenjuje na izabranu fasciklu, statusna traka prikazuje reči Filter primenjen u donjem levom uglu ekrana.

  • Druge postavke      Kliknite na ovo dugme da biste promenili fontove, koordinatne linije i način prikazuje se okno za čitanje.

  • Automatsko oblikovanje      Kliknite na ovo dugme da biste promenili automatsko oblikovanje fonta za zaglavlja grupe i sadržaja fascikli.

  • Oblikovanje kolona      Kliknite na ovo dugme da biste podesili širinu prikaza za svaku kolonu.

  • Poništavanje trenutni prikaz      Kliknite na ovo dugme da biste se vratili na poslednje oblikovanje za ovaj prikaz.

Savet : Informacije o tome kako da promenite prikaz naloge ili poslovne kontakte u poslednji ime ili ime format, pogledajte članak Prikaz liste kontakata u prezime, ime formatu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×