Osnovni podaci o preduzeću Adventure Works i uzorka poslovne baze podataka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ponekad, najbolji način da biste saznali kako da uradite nešto je da se uradi.

Menadžer za poslovne kontakte za Outlook uključuje uzorak baze podataka da biste pokazali da izgleda popunjena baze podataka, a da vam odgovara da ga koristite.

Uzorak baze podataka za fiktivni preduzeću Adventure Works bicikli sadrži poslovnih podataka. Uzorak baze podataka možete da koristite da biste vežbali konfigurisanje radnim prostorima, kreiranje i imenovanja obrasce, možete da pronađete zapis ili šta god mislite sve to bez ugrožavanja poslovne podatke.

Ove pokušajte da ga članke ste uvrstili tako da možete da pokušate nekoliko zadataka pri korišćenju uzorak poslovne baze podataka.

Možete odabrati da biste pokrenuli Menadžer za poslovne kontakte za Outlook sa uzorka baze podataka tokom čarobnjak za pokretanje, ili možete da se prebacite na uzorak baze podataka kada počnete da koristite Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Prebacivanje na uzorak poslovne baze podataka

 1. Izaberite karticu Datoteka.

 2. Izaberite karticu Menadžer za poslovne kontakte.

 3. Izaberite stavku Upravljanje bazama podataka, a zatim kliknite na dugme Prebaci se na uzorak posla.

 4. Sledite uputstva na ekranu.

Napomena: Ne brinite, privremena upotreba uzorka poslovne baze podataka neće uticati na bazu podataka koju koristite za svoj posao.

Šta možete da radite sa uzorka poslovne baze podataka

Uzorak poslovne baze podataka možete da koristite da biste isprobali skoro bilo kog procedure ili prilagođavanje pre nego što primenite vaše poslovne baze podataka.

Napomena: Ne možete da isprobate sinhronizaciji poslovnih kontakata ili deljenje funkcije pri korišćenju uzorka baze podataka. Možete da uključite povezivanju e-pošte i prate, ali e-poruke nije moguće povezati zato što ne koristite nalog e-pošte aktivan u uzorka baze podataka.

Vrh stranice

Osnovni podaci o Adventure Works - izmisljenim preduzeća

Adventure Works bicikli D.o.o. je fiktivni bicikl na veliko koje prodaje i proizvodi bicikli i prodaje stvari i biciklistička pribor prodavaca u zemlji.

Osobama u preduzeću da izvršite tipične poslovne aktivnosti kao što su:

 • Prodaja

 • Postavljanje i drugih poslovnih ciljeva prodaje

 • Dostava

 • Upravljanje zalihama

 • Upravljanje trgovinu prikazuje

 • Upravljanje osobljem

 • Izrada budžeta

Adventure Works bicikli prilagodila Menadžer za poslovne kontakte za Outlook da odgovaraju poslovne tako što ćete uraditi sledeće:

 • Kreirali dobavljača, prodavnice i skladište zaposlenog zapisa.

  Savet: Otvorite prodavnicu zaposlenog zapis za Jadranko Avramović da biste videli opis kako je prilagođen tip zapisa iz prodavnice zaposlenog.

 • Povezana skladištenje i zaposlenog zapisa tako da Adventure Works možete lako da pristupite informacijama o primarnog kontakta za svaku radnju.

 • Prilagođene gadžeta na kontrolnoj tabli i prodaje, marketinga i upravljanje projektom radnih prostora da biste prikazali različite podatke. Na primer, Adventure Works kontrolne prikazuje dva gadžeta tok prodaje. Prikazuje jednu podatke tako što ćete prihod u drugi broj mogućnosti za poslovanje.

 • Prilagođene radnih prostora da biste uključili liste zapisa ili kartice koje žele da vide. Na primer, radnom prostoru upravljanje kontaktima uključuje kartice za dobavljača, radnje i zaposlenih pored kartice partnerima i poslovnim kontaktima.

 • Kreirali predložak projekta za Adventure Works trgovinu prikazuje.

 • Kreira listu poziva sa skriptom kontaktirati klijenata o sa prekoračenim rokom isplate.

 • Čuva prilagođenog izveštaja.

Vrh stranice

Stvorili smo sledeće vežbe koje možete isprobati.

Prilagođavanje radnog prostora

Neki od načina kojim Adventure Works prilagodila Menadžer za poslovne kontakte za Outlook je da izmenite radnim prostorima tako da se prikazuju najkorisnije informacije za preduzeća.

Dodavanje i izmena gadžet

Novi dodatak Menadžer za poslovne kontakte za Outlook je mogućnost da biste dobili najnovije informacije o prodaji, dostava ili druge događaje u gadžetima. Možete da dodate gadžetima na svakom radnom prostoru da biste prikazali najnovije informacije na vaše poslovne aktivnosti.

Praćenje potencijalnog klijenta

Kada menadžer prodaje Adventure Works ispunjava potencijalnog klijenta, koristi Menadžer za poslovne kontakte za Outlook da biste uskladištili informacije o kupcu.

Zatvorite prodaju

Menadžer prodaje Adventure Works identifikuju "nabavke" postojećeg kupca želi da bi. Ovaj prodajnu mogućnost da prate u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook dok je zatvorite prodaje – kada klijent određuje, ili odbije da kupite proizvodima i uslugama.

Pozivanje klijenti

Menadžer za poslovne kontakte za Outlook vam pomaže da kreirate listu poziva marketinške aktivnosti da biste identifikovali koji klijenti koji želite da pozovete i ono što želite da kažete kada pozovete.

Upravljanje poslovnim projektima

Promocije Menadžer Adventure Works često upravlja trgovinu prikazuje. Postoje mnoge zadatke i ona koristi Menadžer za poslovne kontakte za Outlook da organizujete i pratite ih.

Kreiranje sopstvene obrasce

Adventure Works kreira nekoliko obrasce, uključujući dobavljača i skladištenje obrasce, u skladu sa maloprodaja bicikl poslovanjem. Sada moraju da biste kreirali medija diskontne obrazac da biste pratili organizacijama koje prikazuje pomoć ih podignete svoj posao.

Konvertovanje zapisa

Adventure Works je saznao da je preduzeće koje je pre bila prodavac sada prodavnicu tako da su im potrebne da biste konvertovali u drugi tip zapisa.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×