Osnovni podaci o predlošcima lokacija omogućenih za objavljivanje

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

SharePoint Online lokacija za objavljivanje omogućava autorima da kreiraju i izmene veb sadržaj, a zatim objave taj sadržaj na intranet lokaciji ili javnoj internet lokaciji. Ono što čini lokaciju za objavljivanje jedinstvenom jeste kolekcija funkcija koje podržavaju proces objavljivanja sadržaja. U njih spadaju prijavljivanje i odjavljivanje, planiranje i tok posla, biblioteke slika i stranica, veb segmenti, tipovi sadržaja i tako dalje.

SharePoint lokacija za objavljivanje kreirana je iz predloška lokacije za objavljivanje. Predložak je datoteka koja diktira celokupan izgled i doživljaj lokacije i može da uključuje sledeće:

  • veb segmenti

  • Rasporedi na stranicama

  • Teme

  • Biblioteke slika, stranica i dokumenata

  • Prilagođavanja globalne navigacije ili trake sa alatkama za brzo pokretanje

  • Sadržaj lokacije (sadržaj liste i biblioteke dokumenata)

Dostupno je nekoliko različitih predložaka na nivou lokacije i kolekcije lokacija, a vi možete da odaberete predložak koji želite da koristite kada kreirate lokaciju.

Sledeća tabela opisuje pojedinačno svaki predložak lokacije za objavljivanje.

Predložak

Namena

Poslovni Wiki

Lokacija za objavljivanje znanja koje prikupite i želite da podelite u preduzeću. Pruža utisak lakoće pri uređivanju sadržaja na jednoj lokaciji i može se primeniti na koautorski sadržaj, diskusije i upravljanje projektima.

Portal za objavljivanje

Hijerarhija početnih lokacija za lokaciju zasnovanu na internetu ili za intranet portal. Može se lako prilagoditi pomoću posebnog brendiranja i uključuje matičnu stranicu, probne podlokacije za obaveštenja za štampu, centar za pretraživanje i stranicu za prijavljivanje. Ova lokacija obično ima mnogo više čitalaca nego saradnika i koristi se za objavljivanje veb stranica sa tokovima posla za odobravanje. Ovaj predložak je dostupan samo na nivou kolekcije lokacija.

Lokacija za objavljivanje

Prazna lokacija za proširivanje vaše veb lokacije i brzo objavljivanje veb stranica. Saradnici mogu da rade na radnim verzijama stranica i da ih objavljuju kako bi bile vidljive čitaocima. Lokacija sadrži biblioteke dokumenata i slika za skladištenje sredstava veb objavljivanja i dostupna je samo na nivou lokacije.

Lokacija za objavljivanje sa tokom posla

Lokacija za objavljivanje veb stranica u skladu sa rasporedom pomoću tokova posla za odobravanje. Uključuje biblioteke dokumenata i slika za skladištenje resursa za objavljivanje na vebu. U okviru ove lokacije podrazumevano mogu da se kreiraju samo lokacije sa ovim predloškom. Ovaj predložak je dostupan samo na nivou lokacije kada se za kreiranje lokacije najvišeg nivoa koristi predložak lokacije portala za objavljivanje.

Napomene : 

  • Pri kreiranju podlokacije lokacije za objavljivanje podrazumevano možete da izaberete samo predloške lokacija Lokacija za objavljivanje, Lokacija za objavljivanje pomoću toka posla ili Poslovni wiki. Međutim, možete omogućiti dodatne predloške lokacija tako što ćete izabrati stavke Rasporedi stranica i predlošci lokacija u okviru odeljka Izgled i doživljaj na stranici „Postavke lokacije“.

  • Kolekciju lokacija možete da kreirate pomoću predloška poslovne wiki lokacije samo ako ste administrator skladišta termina. Nije neophodno da budete administrator skladišta termina da biste kreirali podlokaciju koja koristi predložak poslovne wiki lokacije.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×