Osnovni podaci o poslovnim kontaktima u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinskog preveli potražite u članku Odricanje odgovornosti. Potražite pronađete Engleska verzija ovog članka ovde za referencu.

Poslovni kontakt je osoba sa kojima radite u preduzeću ili organizaciji. Zapisi o poslovnim kontaktima možete da koristite za organizovanje i skladištenje obimna informacija o vaše poslovni kontakt, koji pruža brz pristup važne detalje za održavanje relaciju. Zapis poslovnog kontakta možete da kreirate tako što ćete pratiti sa poslovnim kontaktom obrazac, kopiranjem kontakta iz fascikli programa Outlook ili kreiranjem novog poslovnog kontakta iz programa za podaci o kontaktu.

Kada Menadžer za poslovne kontakte za Outlook povezan sa vaše knjigovodstveni sistem, možete da dodate u knjigovodstveni sistem klijente kao naloge, koji dodaje neke opšte informacije, kao što su adrese i broja telefona, zapis naloga. To takođe kreira vezu između klijent zapis i zapis naloga, a znači da možete da prikažete finansijske informacije o kontakt. Takođe možete odabrati da uključite kontakte koji su povezani sa ovim klijentima. Zapise klijenta će biti uvezeni u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook kao naloge i kontakata povezan sa ovim klijentima će biti uvezeni kao poslovnih kontakata.

Otvaranje zapisa poslovnog kontakta

Možete da otvorite zapis poslovnog kontakta da biste dodali ili uredili informacije o poslovnom kontaktu ili da biste videli stavke istorije komunikacije koje su povezane sa zapisom naloga.

  1. U meniju Menadžer za poslovne kontakte izaberite stavku Poslovni kontakti.

  2. U listi Poslovni kontakti dvaput kliknite na zapis poslovnog kontakta koji želite da otvorite.

  3. Izvršite promene.

  4. Na glavnoj traci kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori.

Savet : Informacije o tome kako da kreirate listu distribucije iz poslovni kontakti ili nalozi, pogledajte članak Kreiranje i uređivanje Krup ili distribuciju spisak kontakata. U dijalogu Izbor članova u okviru Adresar, izaberite stavku Poslovni kontakti ili Nalozi.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinsko prevođenje: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft pruža ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×