Osnovni podaci o ograničenja licence fonta

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Fontovi instaliran na vašem računaru imaju dozvole tako što ćete im proizvođača za određene korisnike. Na primer, fonta licence možda vam omogućavaju da koristite font za prikazivanje na monitoru i štampanje na stonom štampaču; Međutim, licencu mogu da ograniče možete ugrađivanje fonta prilikom čuvanja publikacije.

Kada izvršite Microsoft Office Publisher datoteke u komercijalnu štampariju, štamparska mora da bude fontovi koje ste koristili u publikaciji tako da oni mogu štampati publikacije ispravno. Ako koristite-embeddable fonta, štamparije nije moguće učitati font da biste odštampali publikaciju. Umesto toga, morate da kupite fonta ili zameni drugi font.

Fontove koji se dobijaju uz Publisher nemaju ograničenja licence, što znači da mogu da budu ugrađeni u publikaciji. Fontove koji se ne dobijaju uz Publisher, međutim, će možda biti ograničeno.

Sledeća tabela navodi ograničenja licence i kako ona utiču na rad sa publikacije na drugom računaru ili u komercijalnu štampariju.

Fonta licence

Šta znači da opis licence fonta

Kako licencu utiče štamparije

Samo za pregled

Možete da ugradite ovaj font, ali ako uređujete publikaciju na drugom računaru, ne možete da sačuvate te promene.

Štamparije možete da otvorite datoteku u programu Microsoft Publisher i izvršite promene u publikaciji, ali one ne može da sačuva promene. Razmislite o promeni ovaj font da onaj koji je ograničen.

Mogu li da ugradite

Možete da ugradite ovaj font. Za najbolje rezultate koristite fontove sa ovim opisom licencu.

Štamparije da učitate ovaj font, unesite promene u publikaciju tako što ćete koristiti ovaj font, a zatim sačuvajte promene.

Mogu li da ugradite

Ne možete da ugradite ovaj font.

Ako font nije instaliran na računaru usluzi štampanja, Microsoft Windows će prikazati tekst tako što ćete koristiti drugi font. Da biste koristili font koji odaberete, štamparije morate kupite fonta ili zameni drugi font. Razmislite o promeni ovaj font da onaj koji je ograničen.

Izdavač samo ugrađuje TrueType fontovi. Možete da proverite licence ograničenja TrueType fontovi koje ste koristili u publikaciji pomoću programa Publisher Fontovi dijaloga (menijuAlatkeAlati za komercijalno štampanje). Ako ste koristili ograničenim fonta, možete da promenite neograničeni font ili da zatražite od štamparije za savete.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×