Osnovni podaci o oglasa u aplikaciji pošta za Windows 10

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da vidite oglasa u Pošta za Windows 10. Ovaj članak vam pomaže odgovor najčešća pitanja o koje iskustvo.

Zašto vidim oglasa u Pošta za Windows 10?

Dosledna potrošačke e-pošte aplikacije i usluge kao što su Outlook.comi Gmail, Yahoo Mail, reklama omogućava da pružite, podržavaju i poboljšao neki od naših proizvoda. Uvek završite eksperimentisanje sa nove funkcije i iskustva. Trenutno imamo pilota u Brazil, Kanada, Australija i Indija da biste dobili povratne informacije korisnika na oglasa u pošti.

Gde su oglasi pronađeni u pošta?

Outlook.com korisnike sa usmerene na prijemno poštansko sanduče uključena će videti oglas u „Drugi” Prikaz prijemnog poštanskog sandučeta. Ako je isključena usmerene na prijemno poštansko sanduče ili koristite nezavisne e-pošte kao što su Gmail, videćete oglasa na vrhu vaše prijemno poštansko sanduče.

Koje verzije pošte imaju reklame?

Oglasi će biti vidljiva na Windows Home i Windows Pro, ali ne na Windows Enterprise ili Windows EDU.

Koji tipovi naloga će videti oglas?

Oglasi će biti vidljive za koje nije rad naloge, kao što su Outlook.comi Gmail, Yahoo Mail. Oglasi neće biti vidljiva za naloge koji nisu rad sa pretplatom na Office 365 vezane za svoju e-adresu ili kad pregledate naloge e-rad kao Exchange Online ili Exchange Server.

Su oglasa u pošti na osnovu kamata?

Da. Windows generiše jedinstveni reklama ID za svakog korisnika na uređaju. Kada je omogućen ID-a reklama, Microsoft aplikacije i aplikacije nezavisnih proizvođača koje možete pristupiti i koristite reklama ID u na isti način na koji Veb lokacije možete da pristupite i koristite Jedinstveni identifikator uskladištene u kolačić. Pošta koristi ovaj ID za reklamiranje više važnih.

Pored toga, za korisnike koji su prijavljeni na Windows pomoću Microsoft Account, pošta može da koristite demografskih informacija da biste oglasa više važno.

Imate potpunu kontrolu nad Windows i pošte imate pristup ove informacije i možete da isključite na osnovu kamata reklama u bilo kom trenutku. Ako isključite na osnovu kamata reklama, i dalje možete videti oglas, ali oni neće biti relevantne sa vašim interesovanjem.

Microsoft ne koristi svoje lične informacije, kao što su sadržaj e-poštu, kalendar ili kontaktima, da li usmerite za reklame. Ne koristimo sadržaj u poštanskom sandučetu ili u aplikaciji "Pošta".

Više detalja o tome kako su usmerene oglasa možete pronaći u Microsoft izjava o privatnosti.

Kako da saglasnost na osnovu kamata reklame?

Možete da isključite Windows reklama ID u postavke privatnosti.

  1. Idite na Početak Dugme„Start“ menija. , a zatim izaberite stavku Postavke > Privatnost > Opšte.

  2. Odaberite na željenu postavku za omogućite aplikaciju koristite reklama ID da bi oglasi zanimljiviji vam upotreba aplikacije na osnovu.

Da biste upravljali postavki Microsoft Account ad, prebacivanje na na osnovu kamata oglasi: Microsoft nalog postavljanje na privatnosti kontrolne table.

Možete da uklonite reklame?

Možete privremeno da odbacite u korpu za otpatke da kada zadržite pokazivač iznad oglasa ad pomoću.

Možete da trajno uklonite oglasa tako što ćete kupiti pretplate na Office 365 Home ili Office 365 Personal . Kupovina pretplate na Office 365 će takođe pružaju dodatne premium funkcija za Outlook.com naloga kao što su 50 GB poštansko sanduče, više opcija za zaštitu od phishing i malver i premium podrška. Posetite lokaciju Outlook.com za više detalja.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×