Osnovni podaci o oblasti za privremeno odlaganje

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

oblast za privremeno odlaganje možete koristiti kao mesto za kreiranje ili držanje objekata za koje trenutno ne želite da se nalaze ni na jednoj stranici. Oblast za privremeno odlaganje je obojena oblast koja okružuje stranicu i ista je za sve stranice u publikaciji. Kada postavite objekat u oblast za privremeno odlaganje dok prikazujete jednu stranicu, možete je videti i pristupiti joj dok prikazujete bilo koju drugu stranicu u publikaciji. To oblast za privremeno odlaganje čini korisnim mestom za držanje objekata koje ne želite da izbrišete, ali ne možete odmah da koristite. Stavke u oblasti za privremeno odlaganje neće se odštampati kada odštampate publikaciju.

Takođe, oblast za privremeno odlaganje u programu Microsoft Publisher 2013 koristi se za držanje slika kada ih prvi put umetnete. Nakon toga slike možete prevući sa oblasti za privremeno odlaganje na željenu lokaciju na stranici.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×