Osnovni podaci o mogućnostima za poslovanje u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Mogućnosti za poslovanje je prilika za prodaju proizvoda ili usluga. Korišćenjem Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, možete da pratite informacijama o mogućnosti za poslovanje kroz mogućnosti za poslovanje.

Zapis mogućnosti za poslovanje je povezana sa zapisom kontakt ili poslovni kontakt i se koristi da pomogne da pratite vašeg odnosa sa potencijalnim klijent ili dobavljača. Mogućnosti za poslovanje takođe mogu povezati sa stavkama istorije komunikacije, kao što su poslovne beleške, zadatke, zakazane obaveze, evidencije telefonskog poziva i datoteka.

Zapis mogućnosti za poslovanje, možete prikazati sve informacije o od prvog kontakta pomoćnih prodaju. Takođe možete pokrenuti izveštaje ili sortiranje prikaza za određivanje prioriteta informacija o prodaji, praćenje klijenta interakcije, ukazuje na napredak i predviđanja prodaje. If Business Contact Manager for Outlook is integrated with your knjigovodstveni sistem, you can create quotes, sales orders, or invoices from your Opportunity records.

Otvorite zapis mogućnosti za poslovanje

Zapis mogućnosti za poslovanje možete otvoriti da biste dodali ili uredili informacije o mogućnosti za poslovanje ili da biste videli stavke istorije komunikacije koje su povezane sa zapisom mogućnosti za poslovanje.

  1. U meniju Menadžer za poslovne kontakte izaberite stavku Mogućnosti za poslovanje.

  2. U oknu Mogućnosti za poslovanje dvaput kliknite na zapis mogućnosti za poslovanje koji želite da otvorite.

  3. Izvršite promene.

  4. Na glavnoj traci kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×